Solveig vant et GoPro Hero

Gir bort premien til en tur- og fotoglad venninne.

Naturviterstudentene har hatt fotokonkurranse på Instagram med et actionkamera av typen GoPro Hero som premie. Av de fem bildene som har blitt likt av flest på Instagram har juryen valgt ut bildet tatt av Solveig Haugland (@solveighaugland).

Se alle bildene på Instagram: #Naturviterstudent

Solveigs bilde har en fin komposisjon. Det lune teltrommet med en oppslått anatomibok treffer spikeren på hodet når det kommer til temaet, og ut av teltglugga er utsikten helt upåklagelig med fjell og isbre. 

Vinnerbildet viser utsikten fra Solveig Hauglands telt i høstferien. Med på turen var også hennes søster, som også er Solveigs aller beste turvenn.

– Oi, det var overraskende, men så utroilig stas!, skriver Solveig når vi kontakter henne via Instagram. 

Man skjønner fort at turlivet er viktig for Solveig hvis man titter på resten av bildene hennes på Instagram, men denne gangen var teltturen kombinert med nytte. 

– Bildet ble tatt i høstferien da jeg var hjemme på sauesanking. Området er Møsevatnet i Blådalen, og man ser Møsevassbreen på bildet. Jeg synes det er fint å kombinere teltlivet med sauesankinga, sier Solveig.

Solveig Haugland og familiens sauehund Pia. (Foto: Privat)

I tillegg til sauesankinga ligger det også en åpen fagbok i anatomi i forgrunnen på bildet. Den vitner om en eksamen som skulle avholdes uka etter høstferien. 

Vil gi bort premien

– Jeg deltok i konkurransen fordi jeg ønsker å gi premien til venninna mi. Hun er mye på tur, og liker å ta bilder, forklarer Solveig. 

Det får hun altså sjansen til nå. En GoPro Hero er på vei til en postkasse i Uskedalen. 

Disse fem bildene fikk flest likerklikk og ble vurdert av juryen

 

Laster kommentarfelt ..

Samarbeidspartnere