Naturviterløpet 2017

UiO

Studerer du naturvitenskapelige fag ved Universitetet i Oslo (UiO)? Vårt lokallag arrangerer blant annet frokostforedag, vinsmaking, naturvitenskapelig vorspiel og mye mer.

Lokallaget ved UiO har hovedbase i Kristine Bonnevies Hus på nedre Blindern. Mellom planter, dyr, reagensglass og petriskåler er stemningen god enten vi arrangerer labkurs eller frokostforedrag for våre medlemmer. Vi er en aktiv gjeng med faglig interesserte naturvitere som ønsker å holde et høyt nivå på arrangementene våre og inkluderer derfor alt som kan krype og gå av professorer når anledningen byr seg. Bli med på et av våre frokostforedrag for påfyll av ny kunnskap og nykokt kaffe! 

Vi arrangerer frokostforedrag, Naturvitenskapelig Vorspiel, tur til Freia og vinsmaking. Vi ønsker gjerne å høre fra våre medlemmer om det er arrangementer studentmassen ved UiO ønsker seg. Ikke nøl med å ta kontakt!

Vi vil gjerne ha deg med i lokallaget :)

Vi ønsker alltid nye medlemmer hjertelig velkomne og kan love et godt sosialt miljø og faglig relevante arrangementer. Du vil også som ambassadør få muligheter til å bygge nettverk, ha mye moro med en hyggelig gruppe og få en flott tittel å sette på din CV.

Studentkontakt UiO

Amalie Straum
Studerer biovitenskap

Fant du det du lette etter?