Møt vår nye bærekraftige og miljøvennlige flaske!

Møt vår nye bærekraftige og miljøvennlige flaske!

Som fagforeningen med hjerte for bærekraft er vi opptatte av at det vi deler ut til studenter lever opp til våre verdier.

I forbindelse med stand og rekruttering har vi lagt merke til at det deles ut profilartikler over en lav sko til studenter, selv om de ikke nødvendigvis alltid er så interessert. Artiklene er gjerne overflødige og av dårlig kvalitet. Dette bidrar til et bruk-og-kast-samfunn som vi ikke ønsker å være en del av i vår egen aktivitet. Vi representer naturvitere med et hjerte for bærekraft og studenter skal være sikre på at artikler de får utdelt av oss er bærekraftige, miljøvennlige, av god kvalitet og har en nytteverdi. Vi har derfor brukt våren til å finkjemme markedet på jakt etter et produkt vi kunne dele ut med god samvittighet, og vi tror vi har funnet noe alle studenter kommer til å like. Møt vår nye flaske fra Neat Bottles.

  • Alle nye studentmedlemmer får en flaske som en del av velkomstpakken

 

 

Vi er stolte av vår nye flaske som en ung norsk gründer importerer til Norge. Han observerte den samme problematikken som oss og startet et selskap som et motsvar til en kultur han ikke var en tilhenger av.

  • Bærekraftig og miljøvennlig

Flasken er CO2 nøytral og er del av «The Plastic Bank». For hver flaske Neat Bottles produserer forplikter de seg til å fjerne plastikk fra havet tilsvarende 50 plastikkflasker. Dette gir plastikk en verdi i fattige utviklingsland. Ved å bruke vår flaske bidrar du dermed aktivt til å redusere plastmengden i havet og samtidig bekjemper fattigdom.

  • God kvalitet og funksjonell

Flaskene er laget av flere lag rustfritt stål i høy kvalitet og kan fint kjøres i oppvaskmaskinen. I tillegg fungerer flasken som en termos og kan holde drikken kald i opptil 24 timer og varm i opptil 12 timer. Du får altså en flaske som ikke bare er bærekraftig og miljøvennlig, men den er også funksjonell og vil vare i lang tid.

Neat Bottles er gjenbrukbar og produsert i slitestrekt resirkulerbart rustfritt stål. All lakk og behandling er miljøsertifisert  og flaskene er 100% BPA-frie. Neat Bottles er produsert under gode arbeidsforhold, og produsenten er sertifisert av EU og amerikanske myndigheter.

 

 

Laster kommentarfelt ..

Fant du det du lette etter?