Julehilsen fra studentstyret

Julehilsen fra studentstyret

Studentstyret ønsker alle en riktig god jul og godt nyttår!

Et annerledes år

Det er et langt og krevende år som endelig går mot slutten. For tiden leser de fleste naturviterstudenter til eksamen, eller jobber med de siste innleveringene før jul.

Det er ikke til å legge skjul på at dette har vært et spesielt år. Koronapandemien har gjort hverdagen krevende for de fleste av oss. Mange har kjent mye på det å være alene og ensomme. For mange har økonomien også vært strammere enn normalt. Vi i studentstyret håper at alle studenter likevel går en roligere tid i møte og at alle setter av tid til seg selv og sine før semesteret starter opp igjen på nyåret.

Mange utfordringer

Som alle andre har også Naturviterne student blitt hardt preget av pandemien. Det har vært vanskelig å møte nye medlemmer og stå på stand. Vi har blitt utfordret på å holde webinarer og andre digitale arrangementer, noe vi har lært mye av.

Studentlandsmøtet ble i år avholdt i oktober, istedenfor i mars som normalt. Til tross for vanskelige tider har styret tatt en aktiv rolle og kommentert flere saker som angår naturviterstudenter. Det nye styret har siden konstituering også arbeidet med å definere hvilken rolle studentstyret skal ha fremover.

God jul!

Vi gleder oss til å vise dere alle hva vi har jobbet med på nyåret! Frem til da vil vi i Naturviternes studentstyre gjerne ønsker dere alle lykke til med eksamen og en riktig god jul!

Laster kommentarfelt ..

Fant du det du lette etter?