Infomøte på UiT ble en suksess!

Infomøte på UiT

En rekke nysgjerrige studenter samlet seg i Rødbanken for å lære mer om Naturviterne. Det ble en stor suksess som markerer starten på et nytt lokallag ved UiT!

I Bankhjørnet på Rødbanken samlet vi en stor gjeng med nysgjerrige studenter på tvers av studieretninger. Her var det studenter som studerte bl.a. akvamedisin, biologi, fiskeri- og havbruksvitenskap og geologi. Alle disse studieretningene regnes som naturvitenskapelige og de kunne derfor bli medlem hos oss. Vi jobber aktivt med den naturvitenskapelige identiteten ettersom mange studenter ikke er klar over at sitt eget studie hører innunder denne vitenskapelige retningen.

I løpet av kvelden lærte deltakerne mer om Naturviterne, hvem vi er, hva vi gjør og fordelene med å være med studentmedlem hos oss mens de fikk nyte pizza fra en lokal restaurant. Kvelden ble avsluttet med en quiz hvor vinneren fikk utdelt en premie. Til stor glede avslørte quizen at alle deltakerne hadde lært hva en fagforening er og hvilke studieretninger som anses som naturvitenskapelige!

Infomøtet ble en stor suksess med mange innmeldinger og interesse for å bli studentambassadører. Kvelden markerte også startskuddet for et nytt og stort lokallag ved UiT. Vi ønsker å tilby studentmedlemmer gode lokale tilbud og her spiller lokallagene en utrolig viktig rolle. Kathleen har vært leder for lokallaget ved UiT siden februar i år og forteller at infokvelden hadde stor betydning for veien videre:

 

«Vi fikk flere interessemeldinger om å bli studentambassadør av de tilstedeværende på infokvelden og jeg hadde mange inspirerende samtaler om hvordan fremtiden til Naturviterne UiT kan se ut. Vi skal arrangere en sosial kveld der de interesserte blir invitert til å lære mer om hva det innebærer å være studentambassadør! Det var mye engasjement og jeg tror vi kommer til å få flere nye ambassadører i lokallaget som jeg gleder meg utrolig mye til å jobbe med fremover! Det å være studentambassadør er utrolig givende og i tillegg et flott verv på en CV! Jeg ser frem mot dette året og det er mange spennende aktiviteter i vente!»

  • Nysgjerrig på hva studentambassadører gjør?
Laster kommentarfelt ..

Fant du det du lette etter?