Møt studentflasken vår

Du får studentflasken når du melder deg inn

Flasken er både bærekraftig og praktisk - den kan nemlig brukes som en termos!

Som fagforeningen med hjerte for bærekraft er vi opptatte av at det vi deler ut til studenter lever opp til våre verdier. I forbindelse med stand og rekruttering har vi lagt merke til at det deles ut profilartikler over en lav sko til studenter som gjerne er overflødige og av dårlig kvalitet. Dette bidrar til et bruk-og-kast-samfunn som vi ikke ønsker å være en del av. Vi representer naturvitere med et hjerte for bærekraft og studenter skal være sikre på at gaver de får av oss er bærekraftige, av god kvalitet og har en nytteverdi. Vi har derfor brukt god tid på å velge ut et produkt som passer inn i våre verdier. Det fant vi i flasken fra Neat Bottles.

Vi støtter en gründervirksomhet

Vi er stolte av flasken vår som vi kjøper fra en ung norsk gründer. Han observerte den samme problematikken som oss mens han selv var student, og ønsket derfor å starte et selskap som kunne tilby et bedre alternativ innenfor profilartikler. Gjennom markedsundersøkelser blant studenter fant han ut at drikkeflasker var noe alle studenter brukte og hadde behov for, og tilbyr nå dette til bedrifter og organisasjoner gjennom selskapet sitt Neat Bottles.

Bærekraftig og miljøvennlig

Flasken er CO2 nøytral og er del av «The Plastic Bank». For hver flaske Neat Bottles produserer forplikter de seg til å fjerne plastikk fra havet tilsvarende 50 plastikkflasker og det blir plantet trær for å kompensere for CO2 utslippet fra produksjonen. 

God kvalitet og praktisk

Flaskene er laget av flere lag rustfritt stål i høy kvalitet og kan fint kjøres i oppvaskmaskinen. I tillegg fungerer flasken som en termos og kan holde drikken kald i opptil 24 timer og varm i opptil 12 timer. Du får altså en flaske som ikke bare er bærekraftig og miljøvennlig, men den er også praktisk og vil vare i lang tid.

Neat Bottles er gjenbrukbar og produsert i slitestrekt resirkulerbart rustfritt stål. All lakk og behandling er miljøsertifisert  og flaskene er 100% BPA-frie. Neat Bottles er produsert under gode arbeidsforhold, og produsenten er sertifisert av EU og amerikanske myndigheter.

Fant du det du lette etter?