Elbilabonnement

Elbilabonnement

Som medlem i Naturviterne får du alltid 5% rabatt på elbilabonnement. Tjenesten tilbys i dag til Oslo, Bergen, Stavanger og områdene rundt byene, men blir etterhvert tilgjengelig også andre steder.

imove tilbyr en helt ny og mer fleksibel måte å disponere bil på. Fordelene med å eie bil beholder du. Borte er ulempene. Betal abonnementet så lenge du ønsker. Det fungerer omtrent som Netflix og Spotify. Du disponerer en bil som om du hadde eiet den, og betaler en fast månedspris - ingen liten skrift, ingen bindingstid.

Bytt bil når du vil, og ha tilgang på en større hyttebil når hverdagsbilen ikke strekker til. Abonnementet inkluderer alt fra forsikring og service til reparasjoner, dekkskift hjemme og ubegrenset med kilometer.

Som medlem får du 5 prosent rabatt på abonnement på alle imoves bilmodeller, og 20 dager med hyttebil, som er 10 dager ekstra i forhold til ordinære betingelser.

Tjenesten tilbys i dag til Oslo, Bergen, Stavanger og områdene rundt byene, men vil ventelig bli tilgjengelig også andre steder.

Så enkelt er det å få bilabonnement hos imove:

  1. Gå inn på imove.no
  2. Finn bilen som passer deg
  3. Bestill (Bruk kampanjekoden AKADEM2020) og signer med BankID.
  4. Voilá - bilen står utenfor døren din etter et par dager.

Vi gjør oppmerksom på at du må samtykke til at ditt medlemskap kontrolleres for at du skal få og beholde rabatten.

Fant du det du lette etter?