Studentkontakt UiO

logo naturviterne
Vår visjon er å være det naturlige førstevalg for naturvitere med hjerte for bærekraft.

Liker du å jobbe i organisasjon? Ønsker du deg en lærerik, morsom og sosial deltidsjobb, som er fleksibel og tilpasset din studiehverdag? Da bør du søke om å bli studentkontakt for Naturviterne ved UiO!

Som studentkontakt har du ansvar for aktiviteten ved UiO og leder et lokallag av studenter. Du er bindeleddet mellom sekretariatet og studiestedet.

Oppdraget som studentkontakt er variert, sosialt, lærerikt og fleksibelt. Jobben er tilpasset studieåret, med lite arbeid i eksamensperiodene, og mer jobb i begynnelsen av semesteret. Arbeidstiden er fleksibel og du bestemmer selv når du jobber. Arbeidsoppgavene er varierende og består hovedsakelig av organisering og planlegging av arrangementer for studenter, stand og møter. Vi har utarbeidet et eget retningsgivende dokument for studentkontakter og man får god opplæring ved tiltredelse. 

Gjennom jobben vil du få nyttig organisasjonserfaring og bli kjent med andre aktive studenter i hele landet.

Som studentkontakt burde man være selvstendig, organisert, sosial og engasjert og ta en naturvitenskapelig relatert utdannelse. Ved UiO har vi medlemmer som studerer: biologi, bioteknologi, molekylærbiologi, kjemi, geologi, fysikk, matematikk, marinbiologi, farmasi, meteorologi, nevrovitenskap m.m.

Du vil:

  • Synliggjøre Naturviterne ved UiO
  • Rekruttere nye medlemmer
  • Få med flere aktive studenter
  • Arrangere faglige og sosiale arrangement
  • Koordinere og lede aktiviteten i lokallaget ved UiO
  • Få lønn etter avtale

Vil du vite mer?
Kontakt organisasjonskonsulent Erik Armand Iversen.

Søknad
Send eventuelle spørsmål, søknad og CV til eai@naturviterne.no innen 8. februar.

 

Fant du det du lette etter?