Rådgiver/Seniorrådgiver

logo
Vår visjon er å være det naturlige førstevalg for naturvitere med hjerte for bærekraft.

Naturviterne har 6800 medlemmer med naturvitenskapelig utdanning og kompetanse, og er tilsluttet Akademikerne.

Sekretariatet har 11 ansatte og ligger sentralt i Oslo.

Naturviterne vil styrke tariff- og rådgivningsarbeidet og tilbyr stilling i et aktivt miljø som rådgiver/seniorrådgiver innen arbeidsliv og forhandlinger.

Vi søker en samfunnsengasjert pådriver som er utadvendt og trives i kontakt med nye mennesker. Du vil få ansvar for forhandlingsarbeid, rådgivning i spørsmål vedrørende arbeidslivet, samt planlegging og gjennomføring av aktiviteter rettet mot medlemmer og tillitsvalgte. En del reisevirksomhet må påregnes.

Vi ser etter deg som har høyere utdanning, erfaring fra organisasjonsarbeid og kjennskap til spillereglene i arbeidslivet. Du kan jobbe selvstendig, og er løsnings- og resultatorientert.

Stillingen er fast, og gir gode muligheter for personlige utviklings- og vekstmuligheter. Vi tilbyr godt arbeidsmiljø, gode pensjonsordninger, fleksitid, og fri jul og påske. Lønn etter avtale. 

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt generalsekretær Merete Skaug på tlf 922 26 406 eller assisterende generalsekretær Ole Jakob Knudsen på tlf 918 50 187.

Kortfattet søknad med CV sendes til post@naturviterne.no innen 1. november.
 

Fant du det du lette etter?