Rådgiver - byggesak (vikariat)

logo stjørdal kommune
Ønsker du å jobbe i et aktivt og innovativt arbeidsmiljø som også tar samfunnsansvar? Da kan Stjørdal kommune være noe for deg. Trondheim Lufthavn Værnes, E6 og jernbane er motorer for Stjørdal – en by i vekst. Byen har et mangfold og aktivt idretts- og kulturliv. Kimen kulturhus i sentrum er en populær møteplass for liten og stor, med et vell av tilbud og aktiviteter. Ulike idrettsanlegg innbyr til en aktiv hverdag for alle. Kort veg til unike naturopplevelser og det gode bylivet – du velger selv.

Enhet arealforvaltning behandler hvert år flere hundre saker fordelt på 27 medarbeidere. Enheten er flerfaglig og består av mange dyktige og erfarne medarbeidere, med variert utdanningsbakgrunn, herunder blant annet ingeniører, sivilingeniører, arkitekter, jurister, naturforvaltere. Hovedoppgavene i enheten er knyttet til byggesaksbehandling, veiledning i regelverk og planforståelse, kommuneplanarbeid, miljøoppgaver, reguleringsplanlegging, kart og geodataforvaltning. 

Vi har ledig stilling for deg som har master eller bachelor relevant for byggesaksbehandling og ønsker å gjøre Stjørdal til et godt valg for framtida.

Søknadsfrist: 23.4.2018

For fullstendig utlysningstekst, se vår hjemmeside: www.stjordal.kommune.no

 

Fant du det du lette etter?