Rådgiver

logo bondelaget
Norges Bondelag er en fagorganisasjon for både bønder og alle andre som synes at norsk matproduksjon er viktig. Norges Bondelag arbeider for å bedre vilkårene for landbruket og synliggjøre landbrukets betydning for samfunnet. Vi har over 63.000 medlemmer fordelt på mer enn 500 lokallag. Det er 115 ansatte i organisasjonen, hvorav 57 ved hovedkontoret i Hollendergata i Oslo og 58 fordelt på våre 17 fylkeskontorer. Internettadressen er www.bondelaget.no

NORGES BONDELAG søker 

Rådgiver i Troms og Finnmark (1 års vikariat)

Vi søker en samfunnsengasjert og positiv rådgiver med interesse for landbrukets rolle i samfunnet til vårt fylkeskontor i fylkeskontor i Troms og Finnmark med kontorsted på Evenskjer i Troms. I Troms og Finnmark har vi til sammen ca. 1200 medlemmer og 3 ansatte fordelt på to kontorsteder, to ansatte på Evenskjer og en ansatt i Alta, Finnmark. 

Vi kan tilby varierte og spennende arbeidsoppgaver:

  • Organisasjonsarbeid og medlemskontakt
  • Planlegging og gjennomføring av møter og andre aktiviteter
  • Strategisk og praktisk kommunikasjonsarbeid
  • Oppfølging av hjemmeside og sosiale medier
  • Arbeid med næringspolitiske og landbruksfaglige spørsmål

Den som blir ansatt bør ha god kjennskap til landbruk og interesse for organisasjons- og informasjonsarbeid. Evne til å jobbe i team og ta initiativ er viktig - og godt humør setter vi også pris på! Søker bør ha høyere utdanning eller relevant erfaring innen media, landbruk eller organisasjon.

Vi tilbyr godt arbeidsmiljø med trivelige og engasjerte kollegaer, fleksitid, noe reisevirksomhet, gode personal- og forsikringsordninger og konkurransedyktig lønn.

For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt gjerne organisasjonssjef i Troms og Finnmark, 
Unni H. Andreassen 920 34 556 eller personalsjef Catharina B. Andersen, 905 15 152.

Søknad med CV sendes innen 5. august til Norges Bondelag: stilling@bondelaget.no

Fant du det du lette etter?