Rådgiver

logo bondelaget
Norges Bondelag er en fagorganisasjon for både bønder og alle andre som synes at norsk matproduksjon er viktig. Norges Bondelag arbeider for å bedre vilkårene for landbruket og synliggjøre landbrukets betydning for samfunnet.

Vi har over 63.000 medlemmer fordelt på mer enn 500 lokallag. Det er 115 ansatte i organisasjonen, hvorav 57 ved hovedkontoret i Hollendergata i Oslo og 58 fordelt på våre 17 fylkeskontorer. Internettadressen er www.bondelaget.no

Rådgiver i Akershus (50% stilling)

Vi søker en samfunnsengasjert og positiv rådgiver med interesse for landbrukets rolle i samfunnet til vårt fylkeskontor i Akershus. Akershus Bondelag har kontorsted på Grønt fagsenter Hvam. Fylkeslaget har nær 5.300 medlemmer og har fire ansatte.

Vi kan tilby varierte og spennende arbeidsoppgaver:

  • Organisasjonsarbeid og medlemskontakt
  • Planlegging og gjennomføring av møter og andre aktiviteter
  • Strategisk og praktisk kommunikasjonsarbeid
  • Oppfølging av hjemmeside og sosiale medier
  • Arbeid med næringspolitiske og landbruksfaglige spørsmål

Den som blir ansatt bør ha god kjennskap til landbruk og interesse for organisasjons- og informasjonsarbeid. Evne til å jobbe i team og ta initiativ er viktig - og godt humør setter vi også pris på! Søker bør ha høyere utdanning eller relevant erfaring innen media, landbruk eller organisasjon.

Vi tilbyr godt arbeidsmiljø med trivelige og engasjerte kollegaer, fleksitid, noe reisevirksomhet, gode personal- og forsikringsordninger og konkurransedyktig lønn.

For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt gjerne organisasjonssjef i Akershus, 
Vidar Kapelrud, 959 70 093 eller personalsjef Catharina B. Andersen, 905 15 152.

Kort søknad med CV sendes innen 27. januar 2020 til Norges Bondelag: stilling@bondelaget.no.

 

Fant du det du lette etter?