Landbruksrådgivere

logo levanger kommune
Levanger er regionens handels- og servicesenter med bl.a sykehus og universitet. Innbyggerertallet vokser jevnt og nærmer seg 20.000. Midt i Levanger sentrum finnes den unike Trehusbyen som er i ferd med å bli fredet. Kommunen samarbeider tett med nabokommunen Verdal gjennom Innherred Samkommune og kan by på et rikt kulturliv og mange trivelige plasser å bo. Kommunens visjon er Livskvalitet og Vekst.

Landbruksrådgivere

Levanger kommune søker 2 landbruksrådgivere med arbeidsfelt jordbruk. Stillingene er 100 %.
 

Arbeidsoppgaver

  • Tilskuddsforvaltning  av landbrukets ordninger
  • Saksbehandling og rådgiving etter jord- og konsesjonsloven med forskrifter.
  • Skrive saker for politisk behandling.
  • Veiledning i areal og landbrukssaker
  • Bidra til utvikling av landbruket i Levanger.
Andre oppgaver kan tillegges stillingene etter behov.
 

Kvalifikasjoner

Vi ønsker søkere med landbruksutdanning på universitet eller høyskolenivå.
Det kreves god evne til muntlig og skriftlig kommunikasjon.
 

Organisering

Levanger kommune har siden 2004 organisert blant annet landbruk i Innherred Samkommune. Det opphører 1.1.2018, og landbruk blir egen enhet i Levanger kommune fra da. Enheten vil bestå av 6 ansatte og dekke jordbruk, skogbruk og utmarksforvaltning.
 

Om kommunen

Levanger er en kommune med ca 20 000 innbyggere og i god vekst. Sykehus og universitet er strategisk plassert i sentrum. Kommunikasjonene er gode med 45 minutter til flyplass og med tog og E-6 gjennom kommunen. Det er kort fra fjord til fjell, og innbyggerne bruker naturen godt.
 
Levanger er en av landets største jordbrukskommuner med vel 130 000 da jordbruksareal og allsidig husdyrproduksjon. Knapt halvparten av jordbruksarealet er korn, og det er betydelig dyrking av potet og gulrot.
 

Annet

Arbeidstakere tilsettes i kommunen på de vilkår som følger av lovbestemmelser, reglement og gjeldende tariffavtaler.
 
Søkere som vil påberope seg fortrinnsrett må angi dette i søknaden.
 
Ved eventuelle interne rokkeringer kan andre stillinger bli ledige. Søkere med interesse for dette må oppgi dette i søknaden.
 
Kommunen er røykfri.
 

Lønnsvilkår

Lønn etter avtale.
 

Søknad sendes

 
Søknad sendes via kommunens rekrutteringsmodul på nett. Søkere som opplever problemer med modulen kan kontakte servicekontoret Levanger tlf 74 05 25 00 eller servicekontoret Verdal tlf. 74 04 82 00 for bistand.
 
Bekreftede kopier av vitnemål og attester tas med på intervju. 
 
Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å få sitt navn m.v. unntatt fra offentlig søkerliste. Søkere som ikke får sin anmodning om å bli unntatt offentlighet tatt til følge, vil få varsel om dette.
 

Søknadsfrist

02.10.2017
 

Kontaktperson

 

Fant du det du lette etter?