Forvalter for friområder

logo fredrikstad kommune
Velkommen til Fredrikstad, kåret til Norges mest attraktive by 2017. En liten time fra Oslo, der hvor Glomma renner ut i havet finner du Fredrikstad. Med våre 80.000 innbyggere er vi landets sjette største by. Fredrikstad er en by i sterk vekst. I tillegg til en urban bykjerne, har vi et spennende og vakkert omland og en vakker skjærgård. Byen er kjent for sitt rike kulturliv og sine historiske tradisjoner. Gamlebyen er Nord-Europas best bevarte festningsby. I Fredrikstad finner man trygge oppvekst- og levekår, et godt boligtilbud og et variert miljø- og teknologibasert næringsliv. Du når Oslo på en time og Gøteborg på vel to timer.

Fredrikstad kommune ønsker å være en arbeidsgiver hvor ulikheter og mangfold er en styrke. Kvalifiserte personer med innvandrerbakgrunn og eller redusert funksjonsevne oppfordres til å søke. Kommunens verdier er Modig, Engasjert, Romslig og Kompetent. MERK Fredrikstad - så andre MERKer det!

Forvalter for friområder i virksomhet Park

Arbeidssted

Virksomhet Park har 20 ansatte og ansvar for forvaltning, drift og vedlikehold av parker, grøntområder, friområder, lekeplasser og tur- og lysløyper i Fredrikstad kommune.

Hovedoppgaver

Stillingen som forvalter innebærer en arbeidsdag preget av faglig utfordringer, stå-på vilje og mye humor. Vi kan tilby allsidige oppgaver med utgangspunkt i områdene nedenfor: 

  • Forvaltning av grøntområder og turløyper.
  • Planlegging og tilrettelegging for skjærgårdstjenesten. 
  • Oppfølging, avtaleinngåelse og tilrettelegging på offentlige badeplasser og i friområder.
  • Saksbehandling og stor kundekontakt innenfor tjenesteområdene til virksomhet Park.
  • Tett samarbeid med virksomhetens utemannskap.

Arbeidet innebærer samarbeid med svært mange fagfelt og organisasjoner både i og utenfor kommunen. Du må være strukturert, like varierte arbeidsoppgaver og kunne ta initiativ. Som offentlig saksbehandler må du beherske norsk skriftlig og muntlig godt. I denne jobben har du mulighet til å gjøre et arbeid som virkelig synes, og som bidrar til å sikre og videreutvikle felleskapets grønne verdier.

Kvalifikasjonskrav

Høyere utdanning innenfor relevante realfaglige eller grøntfaglige studieretninger; friluftsliv, miljøfag, naturforvaltning, osv.
Erfaring fra offentlig forvaltning er ønskelig, men nyutdannede oppfordres også til å søke.

Ønskede kvalifikasjoner

Positiv innstilling og at du er fleksibel, selvgående og effektiv. Stillingen innebærer mye kontakt med innbyggere, egen organisasjon og andre aktører. Det er en utadvendt jobb, og evnen til både å samarbeide og jobbe selvstendig vil vektlegges.

Lønnsopplysninger

Lønn etter avtale, stillingskode 8084, internkode 8664.

Søknad sendes

Seksjon for regulering og teknisk drift benytter elektronisk søknadsprosess.
Dersom du ikke får sendt søknaden elektronisk ta kontakt med Wenche Lise Andreassen tlf. 69361482. Dersom du er intern søker kan du gå inn på FREKIT, Enterprise Personalia, velg fanen Hjem og trykk på ledige stillinger.
Attester og vitnemål medbringes på eventuelt intervju.

Offentlighet

Opplysninger om søkerne kan bli offentlige selv om søkeren har bedt om å bli unntatt offentlighet. Søkere som har bedt om unntak fra offentlighet vil bli varslet, dersom dette ønsket ikke kan imøtekommes (offentlighetslovens §25). Det vil gå frem av den offentlige søkerlisten hvor mange søkere det har vært til stillingen, og hvilket kjønn de har.

Søknadsfrist

26.02.2019

Kontaktperson

Inger Hilmersen, Virksomhetsleder, tlf: 69361444, inghil@fredrikstad.kommune.no
Anne Sofie Fjeldstad, Naturforvalter, mobil: 97080116, afjeld@fredrikstad.kommune.no

 

Fant du det du lette etter?