Ass. næringspolitisk sjef

logo bondelaget
Norges Bondelag er en interesseorganisasjon for bønder og andre som er opptatt av norsk matproduksjon. Norges Bondelag arbeider for å bedre vilkårene for landbruket og synliggjøre landbrukets betydning for samfunnet.

Vi har ca. 64.000 medlemmer fordelt på mer enn 500 lokallag. Det er 115 ansatte i organisasjonen, hvorav 57 ved hovedkontoret i Hollendergata i Oslo og 58 fordelt på våre 17 fylkeskontor. Les mer om oss på www.bondelaget.no

Norges Bondelag søker assisterende næringspolitisk sjef

Næringspolitisk avdeling dekker et stort arbeidsfelt innen mat- og landbrukspolitikk, 
energi-, klima-, og miljøpolitikk, naturforvaltning, handel og internasjonale avtaler og en rekke andre spennende fagområder.

Som assisterende næringspolitisk sjef vil du delta i den faglige ledelsen i avdelingen.  Du vil samarbeide tett med næringspolitisk sjef, for å lede og utvikle avdelingens medarbeidere og fagområder. Du vil gå aktivt inn i faglige problemstillinger, og selv være bidragsyter både i analyse- og presentasjonsfasen, bla i forbindelse med arbeidet tilknyttet jordbruksforhandlingene.

Vi søker en medarbeider med høyere utdanning og gode lederegenskaper. Du bør ha god kjennskap til landbruksnæringa og landbrukets organisasjoner, i tillegg til god samfunns- og markedsmessig forståelse. Erfaring med politikkutforming og saksbehandling er en fordel. 

Vi søker en lojal, strukturert og effektiv person med stor gjennomføringsevne, som er rask til å sette seg inn i nye problemstillinger. Kandidaten må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Vi tilbyr en arbeidsplass med et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø og engasjerte kollegaer. Norges Bondelag har lokaler i eget, nytt, sentralt kontorbygg. Vi har egen kantine med kokk som hver dag lager kvalitetsmat basert på norske råvarer.

I tillegg vil du som ansatt i Norges Bondelag få gode personal- og forsikringsordninger, fleksitid og konkurransedyktig lønn.

Nærmere opplysninger om stillingen ved næringspolitisk sjef Jarle Bergsjø, tlf. 952 80 996 eller personalsjef Catharina B. Andersen, tlf. 905 15 152.

Skriftlig søknad med CV sendes innen 23. mai 2019, til stilling@bondelaget.no.
 

Fant du det du lette etter?