Rådgiver/Seniorrådgiver

Norges bondelag
Norges Bondelag er en organisasjon for både bønder og alle andre som synes at norsk matproduksjon er viktig. Norges Bondelag arbeider for å bedre vilkårene for landbruket og synliggjøre landbrukets betydning for samfunnet. Vi har ca. 60.000 medlemmer fordelt på mer enn 500 lokallag. Det er 115 ansatte i organisasjonen, hvorav 57 ved hovedkontoret i Hollendergata i Oslo og 58 fordelt på våre
17 distriktskontorer.

Norges Bondelag søker

Rådgiver/Seniorrådgiver   

Næringspolitisk avdeling dekker et stort arbeidsfelt innen mat- og landbrukspolitikk, energi-, klima-, og miljøpolitikk, naturforvaltning, handel og internasjonale avtaler og en rekke andre spennende fagområder.

Vi søker en samfunnsengasjert medarbeider med høyere relevant utdanning og god kjennskap til landbruksnæringa, planteproduksjon og landbrukets organisasjoner. Erfaring med politikkutforming og utredning er en fordel.

Aktuelle ansvarsområder og arbeidsoppgaver vil være:

  • Utrednings- og prosjektoppgaver innen generell mat- og landbrukspolitikk
  • Videreutvikling av virkemidler i landbrukspolitikken gjennom arbeidet med jordbruksforhandlingene.
  • Fordypning innen aktuelle fagområder
  • Generell service overfor medlemmer og tillitsvalgte
  • Politisk lobbyarbeid og alliansebygging innen fagområdene

Vi søker en engasjert, strukturert og effektiv person med høyere utdanning, som kan være med å utvikle en framtidsrettet politikk for bærekraftig norsk landbruk. Søkere bør ha gode samarbeidsevner, være sterk analytisk og kunne uttrykke seg godt skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr godt arbeidsmiljø med trivelige og engasjerte kollegaer, sentrumsnære nye moderne lokaler, fleksitid, noe reisevirksomhet, gode personal- og forsikringsordninger og konkurransedyktig lønn.

Nærmere opplysninger om stillingen ved næringspolitisk sjef Sigrun Pettersborg på
mobil 986 16 707 eller personalsjef Catharina B. Andersen mobil 905 15 152.

Søk stillingen

Søknad med CV sendes innen 15. oktober, til stilling@bondelaget.no

 

 

Fant du det du lette etter?