I Naturviterne får du svært gode fordeler og sosialt fellesskap i studietiden

Studentambassadører

Som ambassadør i Naturviterne får du et verdifullt verv på CV-en, og du bidrar til at du og dine medstudenter for et rikt faglig og sosialt aktivitetstilbud.

Visste du at mange bedrifter legger stor vekt på verv du har hatt i løpet av studietiden? Som ambassadør i Naturviterne kan du legge til et berikende verv på CV-en som arbeidsgiver kommer til å legge merke til! 

Som ambassadør i Naturviterne er du med på å verve medlemmer til fagforeningen, blant annet ved å stå på stand. I tillegg bidrar du til at de som allerede er medlem får relevante, interessante og morsomme aktivitetstilbud, og du er derfor med på å arrangere alt fra faglige foredrag og bedriftspresentasjoner til sosiale aktiviteter og utflukter. 

Det er også gøy å være ambassadør! Du blir en del av en gjeng på campus som finner på mye utenom som å dra på hytteturer sammen. Vi verdsetter våre ambassadører i stor grad og både oppfordrer og bidrar til sosiale aktiviteter for ambassadørene i lokallagene. 

Som ambassadør får du altså:

  • Organisasjonserfaring
  • Blir en del av et sosialt og faglig nettverk
  • Mulighet til å delta på Naturviternes studentlandsmøte og landsmøte for å møte andre studerende og yrkesaktive medlemmer
  • Være med på å bestemme hvilke aktiviteter ditt lokallag skal arrangere
  • Mulighet til å delta på arrangementer
  • Attest

Dersom du er interessert i å bli ambassadør kontakt studentkontakten ved ditt studiested, eller send en melding på Facebook. 

Naturviterne har aktive lokallag med ambassadører på fem studiesteder:

Vi er også interessert i å komme i kontakt med pådrivere for å starte aktive lokallag på andre studiesteder der det vanker studenter innen naturvitenskap. Vi kan for eksempel samarbeide om å realisere et foredrag du tror kan være interessant for flere, eller en utflukt til en relevant bedrift. Ta kontakt hvis du har lyst til å skape noe positivt for naturvitere på ditt universitet og synes det høres ut som en god deal!

 

Fant du det du lette etter?