I Naturviterne får du svært gode fordeler og sosialt fellesskap i studietiden

Studentambassadører

Som ambassadør i Naturviterne får du et verdifullt verv på CV-en, og du bidrar til at du og dine medstudenter for et rikt faglig og sosialt aktivitetstilbud.

Visste du at mange bedrifter legger stor vekt på verv du har hatt i løpet av studietiden? Som ambassadør i Naturviterne kan du klaske inn dette punktet i CV-en. Med på kjøpet får du verdifull organisasjonserfaring og givende avbrekk fra studiene.

Som ambassadør i Naturviterne er du med på å verve medlemmer til fagforeningen, blant annet ved å stå på stand. I tillegg bidrar du til at de som allerede er medlem får relevante, interessante og morsomme aktivitetstilbud, og som ambassadør er du derfor med på å arrangere alt fra faglige foredrag og bedriftspresentasjoner til sosiale aktiviteter og utflukter. 

Til gjengjeld får du:

  • Organisasjonserfaring
  • Sosialt og faglig nettverk
  • Mulighet til å delta på Naturviternes studentlandsmøte og landsmøte for å møte andre studerende og yrkesaktive medlemmer
  • Være med på å bestemme hvilke aktiviteter ditt lokallag skal arrangere
  • Mulighet til å delta på arrangementer

Naturviterne har aktive lokallag med ambassadører på fem studiesteder:

Dersom du er interessert i å bli ambassadør på ett av disse studiestedene; velg ditt studiested og send en e-post eller ta en telefon til studentkontakten, eller send en melding på Facebook. 

Vi er også interessert i å komme i kontakt med pådrivere for å starte aktive lokallag på andre studiesteder der det vanker studenter innen naturvitenskap. Vi kan for eksempel samarbeide om å realisere et foredrag du tror kan være interessant for flere, eller en utflukt til en relevant bedrift. Ta kontakt hvis du har lyst til å skape noe positivt for naturvitere på ditt universitet og synes det høres ut som en god deal!

Fant du det du lette etter?