Medlemsfordelene er mange for studenter som er medlem av Naturviterne

Vi tar vare på deg og din kunnskap

Velkommen til den grønne fagforeningen for deg som planlegger en master i et naturvitenskapelig fag og som har et hjerte for bærekraft. I Naturviterne får du et faglig og sosialt fellesskap i studietiden, i tillegg til mange verdifulle og lønnsomme fordeler.

Hvorfor Naturviterne?

 

Hvorfor bli med i Naturviterne som student?

At Naturviterne er fagforening betyr at vi kjemper for de gode arbeidsplassene og riktig lønn, men også for naturviteres status i samfunnet. Din kompetanse trengs mer enn noensinne. For eksempel er en bærekraftig fremtid med både intakt naturmangfold og et arbeidsliv basert på grønn verdiskaping viktig. Naturvitere som deg, er nøkkelen til en slik fremtid, og samfunnet må verdsette din kunnskap og kompetanse. Vi kjemper for ditt fremtidige arbeidsmarked. 

Hvilken nytte har du av Naturviterne i studietiden?

Siden du vil studere et eller flere naturvitenskapelige fag, og og har planer om å ta en master,  regner med vi med at du gjerne ønsker å vite mer om jobbene og arbeidsmarkedet for naturvitere. Dette kan vi i Naturviterne hjelpe deg med. 

Lokallagene på NMBU, NTNU, UiO, UiB, og våre studentambassadører arrangerer jobbbsøkerkurs, arbeidsplassbesøk, chrashkurs i enkeltfag, arbeidsmarkedskurs og mange ulike sosiale arrangement som vinkurs eller quizkvelder. Det gir deg et faglig og sosialt nettverk som betyr noe i dag — og når du skal ut i arbeidslivet. 

Medlemsfordelene du får

— for kun kr. 290,- hele studentperioden:

 

 

Det koster kun kr 290 for hele studenttiden!

Og det er to måter å registrere seg og betale på:

  • Du melder deg inn via vårt innmeldingsskjema på nett og får faktura på e-post.

 

 

  • Du melder deg inn og betaler ditt medlemskap på Vipps.
    Åpne Vipps på telefonen din, trykk «skann» og pek mobilen mot QR-koden under.

 

Visste du at …

 

Les mer om følgende emner:

Laster kommentarfelt ..