Norges rimeligste pensjon for Naturviternes medlemmer i Kron

Naturviternes medlemmer får et av Norges beste tilbud på pensjon og fond

Medlemstilbudet fra Kron er relevant for alle medlemmer og inkluderer følgende produkter: Egen pensjonskonto for ansatte i privat sektor og oppbevaring av pensjonskapitalbevis for tidligere ansatte i privat sektor, Fondssparing (Aksjesparekonto), Individuell Pensjonssparing (IPS)

Portalside for Naturviternes medlemmer:

Vervekampanje fra KRON

Har du gammel pensjon du betaler for mye for?

Hvis du tidligere har jobbet i privat sektor har du mest sannsynlig et eller flere pensjonskapitalbevis (PKB). Når du bytter jobb, blir pensjonen arbeidsgiver har spart for deg omgjort fra aktiv pensjonssparing til et såkalt pensjonskapitalbevis.

Pensjon som spises opp av gebyrer

Når du bytter jobb, slutter arbeidsgiver å betale for pensjonssparingen din. Det innebærer også at du mister prisene jobben har forhandlet frem, og dermed blir ofte kostnaden høyere. Mange får et lite sjokk når de ser hva de betaler for gammel pensjon, og gebyrene hos flere leverandører er uforholdsmessig høye.

Hvis du vil sammenligne priser kan du gå inn og ta Forbrukerrådets gebyrsjekk her

Et medlem av Naturviterne på 40 år som har ca. 100 000 oppspart i pensjonskapitalbevis gjennom jobb i privat sektor kan sitte igjen med 50 000 mer i pensjonspotten (eller 500,- mer i måneden som pensjonist) ved å flytte den til Kron. Det tar utgangspunkt i en forvaltningskostnad hos en etablert leverandør på 1% pr. år og at det flyttes til Kron som har en årlig kostnad på 0,17% for medlemmer.

Sjekk om du har noe pensjon å flytte

Du kan sjekke om du har noe pensjon som kan flyttes via denne linken

Laster kommentarfelt ..