Naturviterne annonserer nasjonalt semesterprogram

Naturviterne annonserer webinarserie

Se det du måtte ønske av kurs og foredrag når og hvor som helst fra komforten i ditt eget hjem.

Denne våren har gitt oss nye erfaringer, verktøy og muligheter som byr på en spennende fremtid. Vi har erfart at webinarer er en tilgjengelig og avslappende måte å delta på interessante kurs og foredrag. Vi har fått en ny plattform som gjør det enkelt for oss å arrangere webinarer med kurs- og foredragsholdere, der de befinner seg. Dette gjør at vi kan gjennomføre bærekraftige arrangementer uten behovet for å forflytte folk over store avstander og samtidig nå ut til mange flere. Derfor annonserer vi nå et nasjonalt semesterprogram. Dette er en serie med spennende, relevante og interessante kurs og foredrag for studenter, som streames over nett gjennom semesteret. Medlemmer har også den fordelen at de kan se disse i ettertid på «Min side». Dermed kan man se det man måtte ønske når og hvor som helst fra komforten i sitt eget hjem. I tillegg er alle webinarene åpne og gratis. Webinarserien er et supplement til lokallagenes egne arrangementer, som også har planlagt mange spennende arrangementer fremover.

Vi starter semesteret med tre kurs som omhandler studieteknikk, studentøkonomi og mental helse. Dette er temaer som er relevant for både nye og gamle studenter. Man kan melde seg på disse allerede nå!

Vi har planlagt flere webinarer utover høsten. Disse vil bli annonsert, sammen med lanseringen av hele det nasjonale semesterprogrammet, i oppladningen til semesterstart. Dette er kun ett av mange tiltak vi jobber med for å gjøre medlemstilbudet vårt enda bedre. Vi ser fram til en spennende høst og ønsker alle en riktig god sommer!

Ikke studentmedlem? Studentmedlemskap koster kun 290 kr for HELE studieperioden og inkluderer mange fordeler! Les mer å bli medlem i dag!

 

 

Laster kommentarfelt ..