Danske Bank tilbyr medlemsfordeler til Naturviternes medlemmer

Danske Bank setter ned renten for Naturviternes medlemmer

Ny boliglånsrente er 1,27 % nom til medlemmer i Naturviterne. For medlemmer under 34 år er renten 1,17 % nom.

Danske Bank gjennomfører nye rentekutt til Naturviternes medlemmer og Akademikerne Pluss. 

 Nye priser:

  • Boliglån: 1,27 % nom 
  • Boliglån Ung: 1,17 % nom
  • Boligkreditt 60 %: 1,32 % nom 
  • Boligkreditt 45 %: 1,27 % nom 
  • Sparekonto AKA: 0,53 %

Se hele prislisten

Billån

Konkurransedyktig pris over tid:

— Akademikernes medlemmer er en svært viktig kundegruppe for oss i Danske Bank. Vi skal være den foretrukne banken for alle medlemmer i Akademiker-foreningene. Hos oss trenger ikke medlemmer av Akademikerne selv å sørge for at de har den beste renta de kan få. En slipper rett og slett å «passe på» banken. Det er det som er fordelen med å ha en kollektiv avtale – de beste vilkårene er sikret. Dette gir trygghet over tid noe vi beviser med den justeringen vi nå gjør som følge av endringene vi ser i konkurransesituasjonen, sier leder for Personmarked i Danske Bank Norge, Aleksander Dahl.

Som kunde i Danske Bank får du personlig rådgivning tilpasset dine individuelle behov, planer og ambisjoner – nå og i fremtiden. Når og hvor du ønsker å møte banken er opp til deg.

Har du egen bedrift?

Gjennom vår bedriftsavtale kan du benytte bransjespesialister og rådgivere med forståelse for hvordan privat- og bedriftsøkonomien henger sammen. Du får svært konkurransedyktige priser, og kan dra nytte av effektive selvbetjeningsløsninger.

Er du student?

Laster kommentarfelt ..