Bli studentmedlem i Norges grønneste fagforening

Nå er det studentkampanje. Men hvorfor skal du melde deg inn i akkurat Naturviterne?

Nye studenter strømmer til universitetene, og Naturviterne er blant flere fagforeninger som forsøker å verve nye medlemmer. Vi har kjøpt inn en sykkel til 7000 kroner som du er med i trekningen av hvis du melder deg inn i kampanjeperioden (innen 30. september), og vi har innmeldingsgavene klare hvis du møter oss på stand. 

Vi tror likevel ikke at muligheten til å vinne en sykkel eller en hyggelig pris på 290 kroner for hele studietiden som er avgjørende. Vi tror at studentene som velger oss gjør det fordi kjemien stemmer, fordi det ikke er størrelsen det kommer an på — og ikke minst fordi det grønne skiftet trenger naturvitenskapelig kompetanse.

 

Med hjerte for bærekraft

En fagforening handler om å samle personer med felles interesser, og kjempe for disse interessene. Naturviterne samler de som har en mastergrad eller er i ferd med å ta en mastergrad i naturvitenskapelige fag. Med medlemmene som grunnmur er Naturviterne tydelige på at Norge må ta en rolle i det grønne skiftet, og at våre medlemmer må på banen i flere deler av samfunnet for å få det til. 

Vi er fagforeningen hvor du som har et miljøengasjement, eller et hjerte for bærekraft, som vi sier, kan føle deg hjemme. 

Som medlem hos oss blir du en del av vårt arbeid for en økologisk, økonomisk og samfunnsmessig forsvarlig samfunnsutvikling. For å bevare både det biologiske mangfoldet og matproduksjonen for framtidens jordboere.

Slik forsøker Naturviterne å påvirke samfunnet

Få hjelp ut i arbeidslivet

Vi vet at karriererådgivning er noe mange studenter er opptatt av. Som medlem i Naturviterne kan du få individuelle tilbakemeldinger på søknad og CV, og du kan spørre oss om råd. Du kan også komme innom kontoret vårt slik at vi kan hjelpe deg med forberedelsene til jobbintervjuet. 

Les mer om vårt karrieretilbud

En fagforening skal også gi trygghet i arbeidslivet, og dersom du som medlem av Naturviterne kommer i trøbbel med arbeidsgiveren er vi der for å hjelpe deg. Hos oss får du både rådgivning og juridisk bistand – ikke bare i din framtidige fulltidsjobb, men også i deltidsjobben eller sommerjobben. 

I tillegg får du en time gratis privatrettslig bistand, noe du vanligvis må regne med å måtte betale et par tusenlapper for. Det kan være til stor hjelp hvis du for eksempel kommer i krangel med utleieren av hybelen din.

Ane Fossum forteller om Naturviternes medlemstilbud og medlemsfordeler på stand på Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU).

Det kan lønne seg

Som medlem hos oss får du også gode rabatter på bank- og forsikringstjenester. Vi byr på en ulykkesforsikring fra Storebrand inkludert i medlemskapet, gratis PC- og Mac-forsikring hvis du oppretter en brukskonto i Danske Bank, en forsikringspakke med reise-, innbo- og utvidet ulykkesforsikring til 82 kroner i måneden fra Storebrand og, for deg som er ung, boligsparing med hele 3,25 prosent rente eller boliglån med kun 1,95 prosent rente (ikke-medlem 2,25 %). 

Aktiviteter ved de største universitetene

Våre lokallag består av studentkontakter og frivillige ambassadører som inviterer til faglige foredrag, kræsjkurs i ulike emner og sosiale arrangementer som vinsmaking og øksmaking. 

Se mer på lokallagenes Facebook-sider:

Meld deg inn med Vipps

Nå kan du enkelt melde deg inn i Naturviterne ved å åpne Vipps på mobilen din. Trykk betal, skriv inn 526476, velg Naturviterne, så trykker du bare på meny og legger til et studentmedlemskap fra produktlisten. Medlemskapet koster 290 kroner, og varer så lenge du studerer (inntil 8 år). 

Har du ikke vipps, kan du melde deg inn via nettsiden.

Hvis du melder deg inn i august eller september er du med i trekningen av en sykkel av typen Trek Zektor 2 som har en verdi på 7000 kroner. 

Laster kommentarfelt ..