Naturviterne student hjelper sine medlemmer på universitetene i Norge

Verv en venn og få en gratis kinobillett

Alle studentmedlemmer i Naturviterne kan delta i vår vervekampanje. Ut februar får du en kinobillett for hvert medlem du verver. I tillegg får det nye medlemmet tilsendt en innmeldingsgave i posten. 

Verv en venn og få en gratis kinobillett

Alle studentmedlemmer i Naturviterne kan delta i vår vervekampanje.

 • Ut februar får du en kinobillett for hvert medlem du verver. I tillegg får det nye medlemmet tilsendt en innmeldingsgave i posten. 
 • Kinobilletten er av arten Norgesbilletten, og består av en kode som du bruker til å betale for en valgfri kinoforestilling over hele landet. Den dekker prisen av en ordinær forestilling. 

Hvordan verver du?

 • Medlemmet du verver kan melde seg inn ved hjelp av Vipps (526476)
 • eller det elektroniske innmeldingsskjemaet.
 • Eller via innmeldingsskjemaet i papirformat, hvis du snubler over et slikt. 

I innmeldingsskjemaet skriver det nye medlemmet ditt navn i et eget felt for verver. For de som melder seg inn ved å betale medlemskapet direkte med Vipps, er det bare å fylle inn navnet på ververen i skjemaet du får på e-post kort tid etter Vipps-innmeldingen. 

Både innmeldingsgaven og kinobilletten sendes ut etter at vi har registrert innbetalingen av kontingenten. Kontingenten er på 290 kroner, og dekker hele studieløpet. Medlemmet du verver får altså ikke flere regninger av oss før hen er ferdig med å studere. 

Om medlemskapet

Alle som studerer naturvitenskapelige fag i et løp som kan føre til en mastergrad, kan bli medlem i Naturviterne. Det være seg alt fra biologi, naturforvaltning, matvitenskap og fiskeri til kjemi, fysikk og matematikk.

En fagforening er supernyttig når du skal over fra å være student til å begynne i arbeidslivet. Vi har karriereveiledere, arbeidslivseksperter, jurister og andre rådgivere som står parat til å hjelpe deg med hva som helst som angår arbeidslivet eller overgangen til det, i tillegg til svært gode medlemsfordeler med mange egne fordeler og arrangementer for studenter. I tillegg engasjerer vi oss politisk for viktige saker. 

Det koster kun kr 290 for hele studietiden!

 • Meld deg inn via vårt innmeldingsskjema på nett og får faktura på e-post.

 

 

 • Meld deg inn og betal ditt medlemskap på Vipps
  Åpne Vipps på telefonen din, trykk «skann» og pek mobilen mot QR-koden under.
  Du får da tilsendt et skjema, der du kan skrive inn ververens navn. 

 

Hvorfor bli med i Naturviterne som student?

At Naturviterne er fagforening betyr at vi kjemper for de gode arbeidsplassene og riktig lønn, men også for naturviteres status i samfunnet. Din kompetanse trengs mer enn noensinne. For eksempel er en bærekraftig fremtid med både intakt naturmangfold og et arbeidsliv basert på grønn verdiskaping viktig. Naturvitere som deg, er nøkkelen til en slik fremtid, og samfunnet må verdsette din kunnskap og kompetanse. Vi kjemper for ditt fremtidige arbeidsmarked. 

Hvilken nytte har du av Naturviterne i studietiden?

Siden du vil studere et eller flere naturvitenskapelige fag, og og har planer om å ta en master,  regner med vi med at du gjerne ønsker å vite mer om jobbene og arbeidsmarkedet for naturvitere. Dette kan vi i Naturviterne hjelpe deg med. 

Lokallagene på NMBU, NTNU, UiO, UiB, og våre studentambassadører arrangerer jobbbsøkerkurs, arbeidsplassbesøk, chrashkurs i enkeltfag, arbeidsmarkedskurs og mange ulike sosiale arrangement som vinkurs eller quizkvelder. Det gir deg et faglig og sosialt nettverk som betyr noe i dag — og når du skal ut i arbeidslivet. 

Medlemsfordelene du får

— for kun kr. 290,- hele studentperioden:

 

 

Visste du at …

 

Les mer om følgende emner:

Fant du det du lette etter?