nettside ny 2

Naturviteren i ny nettdrakt

Naturviterne skal dyrke våre kjerneverdier, og fornye og forbedre dialogen med medlemmene. Mer til deg og mer til felleskapet. Velkommen til Naturviteren i digital utgave.

Våre nye nettsider skal være attraktive i innhold og design. Medlemmene skal kjenne seg igjen i våre verdier – med hjerte for bærekraft - samtidig som medlemsstoff, ytringer, temasaker og nyheter skal være godt tilgjengelig på nett og gjennom sosiale medier.

Ingen ting passer vel bedre enn å lansere Naturviteren sammen med nye nettsider, på en årstid da natur, sjø og land er på noe av sitt mest intense og flotteste.

Myting kjenner vi fra natur og fuglespråket «Ferdig utvokste fjær er døde strukturer som gradvis slites og derfor trenger fornying».  

Naturviterne må være tidsaktuelle og relevante for våre medlemmer. Det du trenger når du trenger det, skal du få gjennom medlemskap hos Naturviterne.  

Medlemskap i Naturviterne skal gi merverdi for deg som enkeltperson, og i lag ønsker vi å påvirke samfunnet i grønn og bærekraftig retning. Det grønne skifte er på vår kompetanse sin side.

Kan vår «nye» medlemsdialog gjøre at vi kan «bruse» litt mer med fjærene i saker som gjelder deg og oss, og synligjøre vårt tariff- og samfunnspolitiske arbeid enda bedre, er vi på god veg.

Det gir mening å være med på noe som er større enn oss selv, både lokalt og nasjonalt. Både i privat og offentlig sektor. Det trengs gode krefter og kunnskap og forvalte alt som er vårt i Norge. Et land rikt på naturressurser og human kapital, mye kunnskap og kompetanse i befolkningen.

Naturviterne skal være din trygghet og forsikring i arbeidslivet, et arbeidsliv i stadig endring.

Medlemstilfredshet er det vi blir målt på. Da trenger vi tilbakemeldinger fra deg som medlem for å gjøre en enda bedre jobb. Og fortell gjerne til andre når du er fornøyd med oss. Det er plass til flere i Naturviterne-familien. Særlig må vi fortelle de unge at det å være organisert er viktig. For den enkelte og samfunnet i sum, og for det organiserte og regulerte arbeidsliv vi alle nyter godt av i Norge.

Dette og mye mer skal vi formidle og dele med deg og andre, digitalt, men og som før gjennom møter mellom folk. 

Dagfinn Hatløy, forbundsleder, Naturviterne

Laster kommentarfelt ..