Danske Bank tilbyr medlemsfordeler til Naturviternes medlemmer

Danske Bank

Naturviterne og Danske Bank har samarbeidsavtale gjennom Akademikerne Pluss, som skal forvalte medlemsfordeler på foreningens vegne. Dette gir deg som medlem tilgang til det vi mener er Norges beste bankavtale.

Danske Bank gjennomfører nye rentekutt til Naturviternes medlemmer og Akademikerne Pluss, og fra 5. april vil prisen for eksisterende kunder være:

 Nye priser:

  • Boliglån Ung AKA – ny listepris 1,70 %
  • Boliglån AKA – ny listepris 1,80 %
  • Boligkreditt AKA – ny listepris 1,85 %
  • Boligkreditt 45 % AKA – ny listepris 1,75 %
  • Sparekonto AKA 1,10 %

Konkurransedyktig pris over tid:

De nye prisene på 1,70 % og 1,80 % er svært konkurransedyktige. Som medlem i Naturviterne skal du være trygg på at du gjennom medlemskapet har tilgang til en av Norges beste bankavtaler, og at du til enhver tid har blant markedets laveste renter på boliglån.

Som kunde i Danske Bank får du personlig rådgivning tilpasset dine individuelle behov, planer og ambisjoner – nå og i fremtiden. Når og hvor du ønsker å møte banken er opp til deg.

Har du egen bedrift?

Gjennom vår bedriftsavtale kan du benytte bransjespesialister og rådgivere med forståelse for hvordan privat- og bedriftsøkonomien henger sammen. Du får svært konkurransedyktige priser, og kan dra nytte av effektive selvbetjeningsløsninger.

Er du student?

Fant du det du lette etter?