Stand på NTNU januar 2017

Lokallaget ved NTNU

Trondheim har et sterkt student- og forskningsmiljø innenfor naturvitenskapelige fag. Hvis bærekraft er høyt oppe på ønskelisten for både fagforeningens helhet og aktivitetene, er vi her for deg.

Naturviterne er en fagforening for akademikere med retning realfag, og er relevante for veldig mange studenter ved NTNU. Vi har interesse for bærekraft og vi vil gjennom vårt arbeid øke forståelse og god kompetanse innen naturvitenskaplige fag.

Å være medlem har sine fordeler med blant annet god forsikringsordning gjennom Storebrand og gode renteordninger gjennom Danske Bank, men Naturviterne på NTNU vil også bidra til å gi medlemmer innsikt i praktisk erfaring ved å arrangere bedriftsbesøk. Å vite hva man skal eller hvor man skal jobbe etter studiet er ikke alltid lett, men vi vil gjerne hjelpe dere ved å skape en bedre og lettere overgang fra studiet til fast arbeid. Vi mener at erfaringer fra våre kurs og bedriftsbesøk vil komme godt med i veien videre, samtidig så kan dere dyrke vennskap som varer livet ut. På sikt ønsker vi å øke kunnskap om bærekraftighet og jobbe med faglige temaer som kan være til nytte for en grønnere fremtid. 

Vi vil gjerne hjelpe dere med de faglige utfordringene dere støter på og gi dere tyngde innenfor deres fagfelt, ved å blant annet tilby jobbsøkerkurs, juridisk hjelp og bedriftsbesøk hos relevante arbeidsgivere. Men vi er også opptatt av å dyrke nysgjerrighet og arrangerer også andre sammenkomster som vin- eller øl-kurs.

Vi vil gjerne ha deg med i lokallaget :)

Det at vi har fokus på bærekraft innebærer at vi bla setter stor fokus på bruk av våre ressurser på en god måte slik at de skal vare i fremtiden. Vi i Naturviterene er lærevillig og ser verdien av ny kunnskap og utvikling. Ved å bli medlem hos oss vil vi gjerne at dere benyttere dere av de mulighetene som gis for personlig og faglig utvikling til det beste for deg selv og din fremtid.  

Vi her ved NTNU ønsker dere hjertelig velkommen som naturviterstudent.

Du som medlem på NTNU kan være med på å påvirke hvilke arrangementer som arrangeres. Vi har også plass til flere ambassadører i lokallaget. Ta kontakt med studentkontakten ved NTNU dersom du har lyst til å bli aktiv i Naturviterne!

Studentkontakt NTNU:

Ingvild Fålun

Studentkontakt NTNU

 

Fant du det du lette etter?