Naturviterne Student NMBU er et aktivt lokallag med mange medlemmer og engasjerte ambassadører

Lokallaget ved NMBU

Naturviternes studentarbeid startet ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), og det er her vi fremdeles har det største medlemstallet for studenter. Det betyr også at du får et godt tilbud av aktiviteter på NMBU gjennom Naturviterne.

Naturviterne NMBU er et aktivt lokallag med mange medlemmer og engasjerte ambassadører. Vi tilbyr medlemmene våre mange ulike arrangementer, alt fra jobbsøkerkurs, bedriftsbesøk og foredrag, til sosiale arrangementer som whiskeysmaking, vinkurs, Freia-tur og quiz.

  • Vi er også veldig åpne for forslag fra dere medlemmer, så ta gjerne kontakt eller send oss ønsker!

Hver uke i august og september og ellers ca. en gang i måneden finner du oss på stand. Vi står på Sørhellinga, BioTek, utenfor AudMax eller andre steder rundt på campus. Lik Naturviterne NMBU på Facebook og få med deg oppdatert informasjon om hvor vi skal stå på stand og hva som skjer. Noen ganger har vi konkurranse på standen, og da er det muligheter for å vinne fine premier. Ellers er du alltid velkommen innom for en kaffekopp eller vaffel, og en prat. Vi vil gjerne snakke med alle våre medlemmer, og vi svarer gjerne på spørsmål om det er noe du lurer på! Om du ikke er medlem er du selvfølgelig også hjertelig velkommen til oss på stand. Vi kan gi deg gode grunner for å melde deg inn og svare på det du måtte lure på.

Vi vil gjerne ha deg med i lokallaget :)

For tiden er vi syv ambassadører og en studentkontakt, men vi vil gjerne bli flere. Du er hjertelig velkommen i gruppa om du ønsker å engasjere deg og bli en del av Naturviternes ambassadørgjeng på NMBU.

Å være med i en fagforening der man kan knytte faglige kontakter og nettverk i tillegg til å være en del av et godt sosialt miljø er utrolig fint, og det får man masse igjen for. Vi håper derfor å se de på våre arrangementer det kommende semesteret og at du benytter deg av dine fordeler som medlem i Naturviterne! Vi sees!

Studentkontakt NMBU:

Erik Armand Iversen

Studentkontakt NMBU

 

Fant du det du lette etter?