Naturviterstudentenes lokallag

Mye av studentarrangementene og studentpolitikken formes av studentmedlemmene selv. Disse tilhører ulike lokallag ute på studiestedene.

Lokallagene sørger for at vi har sosiale aktiviteter og faglige arrangement for våre medlemmer på campus. Her møter du våre studentkontakter og frivillige studentambassadører. De har ansvar for våre aktiviteter ved studiestedet; alt fra informasjonsarbeid til gjennomføring av kurs og sosiale arrangement. 

Du kan følge med på arrangementene på ditt studiested på de ulike Facebook-sidene, eller på vår kurskalender

Her er Facebook-sidene våre:

Hva vil det si å være aktiv?

Som aktivt studentmedlem i Naturviterne går du under navnet ambassadør, og får være med på å påvirke Naturviternes arbeid gjennom landsmøtet og på ditt studiested. 

Som regel består et lokallag av tre til ti medlemmer som samarbeider om å holde aktiviteter under Naturviternes navn på studiestedet, og å markedsføre arrangementene. Her er det åpent for alt fra drinkkurs og kurs i vin- eller ølsmaking til faglige foredrag. Bare fantasien (og en viss porsjon etikk) setter grenser. 

Noe av det vi liker i Naturviterne er voksende medlemstall, så ambassadørene står også på stand og selger medlemskap noen ganger, spesielt i den første tiden etter nye studenter ankommer studiestedet i august og september.

Høres det vanskelig ut? Det er egentlig ikke det. Vi påstår at medlemskapet hos Naturviterne gagner både medlemmet og samfunnet. Både fordi fagforeninger utjevner maktbalansen mellom arbeidsgiver og arbeidstakerne og gir bedre vilkår for de ansatte, og fordi vi jobber for et grønt skifte og en et bærekraftig samfunn. I tillegg har vi veldig gode rabattavtaler på for eksempel bank og forsikring. For studenter koster medlemskapet dessuten bare 290 kroner for hele studietiden. 

Les mer om det å være aktiv i Naturviterne

Har du lyst til å vite mer om hva som skjer der du er, eller bli aktiv i Naturviterstudentene? Se siden for ditt lokallag:

Les mer om følgende emner:

Fant du det du lette etter?