Webinar: Fra studier til arbeidsliv - del 3

Overgang studenter arbeidsliv
apr
Zoom
For studenter

Målet med denne webinar-serien er å gjøre deg som student bedre forberedt til overgangen fra studentliv til arbeidsliv. 

  • Onsdag 17. april
  • Kl. 13.00-14.00
  • Zoom

Velkommen til del 3 i webinarserien med mål om å gjøre deg som student forberedt i overgangen fra studentliv til arbeidsliv. Vi i Naturviterne ønsker å bistå deg slik at du lykkes i den nye tilværelsen som arbeidstaker.

Etter flere år på skolebenken er det mange studenter som ser frem til en etterlengtet overgang til arbeidslivet, men denne endringen kan være utfordrende på flere måter og oppleves som en stor omstilling for noen. Når du begynner å nærme deg fullført studie er det naturlig at du stiller deg selv disse spørsmålene: Hva har jeg lyst til å bruke utdannelsen min til? Hva har jeg lært, og hva er min nøkkelkompetanse? Hvordan blir det egentlig å jobbe i arbeidslivet? 

Webinaret er åpent for alle, men er primært tilpasset for avgangsstudenter.

Webinaret kan også oppleves som relevant for yrkesaktive som skal søke ny jobb.

Program

Som ny i arbeidslivet er det mye som skjer de første årene og man vil møte på nye type utfordringer og problemstillinger.

I del 3 av denne webinarserien skal vi prate om hvordan du kan håndtere endringen fra å være student til yrkesaktiv, slik at du får en best mulig start på din karriere. Enhver endring byr på både utfordringer og muligheter, og ved å ta eierskap til endringen kan du finne en balanse og være beredt for jobben du skal begynne i. Du vil få vite hva du bør være oppmerksom på ved oppstart, hvordan du kan tilpasse deg et nytt arbeidsmiljø og få innsikt i arbeidslivets spilleregler. Du vil få konkrete råd som du kan ta med deg inn i din nye arbeidshverdag.

I dette webinaret skal vi snakke om: 

  • Hvordan bli god på selvledelse og sette målsettinger.
  • Hva er dine styrker og hva du trenger for å havne i flytsonen.
  • Selvutvikling og hvordan få utbytte av medarbeidersamtalen.  
  • Presentasjonsteknikk og kommunikasjon.
  • Do’s and don’ts som ny i arbeidslivet.

Hvis du har spørsmål eller en problemstilling om teamet som du ønsker skal tas opp i webinaret: Send i forkant til karriererådgiver Christian på cs@naturviterne.no.

Påmelding

  • Påmeldingsfrist: Tirsdag 16. april kl 12.00.
  • Åpent for medlemmer som er avgangsstudenter og nyutdannede.

Kursholder

Christian Skjelde

Christian Skjelde

Karriere- og arbeidslivsrådgiver
Christian er karriererådgiver i Naturviterne. Kontakt ham dersom du trenger generell karriereveiledning, hjelp med søknad/CV, intervjuforberedelser, gjennomgang arbeidskontrakt etc.

Kartlenke

Zoom

Fant du det du lette etter?