Vi serverer mat, mens du blir kjent med dine jobbmuligheter
feb

Arbeidslivsdag på UiO: Kjenn dine jobbmuligheter

-
Oslo, UiO
For medlemmer

Hvordan er arbeidsmarkedet for naturvitere, og hva skal til for å få den jobben du vil ha?

Vi samler erfarne folk fra flere bransjer som er klare til å gi deg tips og råd om arbeidsmarkedet og jobbsøking.

Dette er en kveld spesielt rettet mot jobbsøkere og masterstudenter. Her vil du få bedriftspresentasjoner fra relevante arbeidsgivere, oppdatert informasjon om arbeidsmarkedet og gode råd på vei inn i arbeidslivet.

 • Tirsdag 4. februar
 • Kl. 17.00-19.00
 • UiO, Kristine Bonnevies hus: Seminarrom 3203

Åpent for alle. Gratis for medlemmer, kr 50 for ikke-medlemmer. Betalingen gjennomføres på VIPPS; søk etter "Naturviterne UiO" (#95693) og merk betalingen med "Jobbmuligheter". Bevis på betaling må dokumenteres ifm påmelding.

Det blir servert pizza etter kurset, og du kan mingle med foredragsholderne.

Du møter representanter fra:

Program

 • Kl 17.00: Jobbsøkerkurs v/ Ane Fossum

 • Kl 18.00: Bedriftspresentasjoner

  • WWF

  • Oslo kommune, Bymiljøetaten

  • bioMèrieux

 • Kl 19.00: Gratis pizza og mingling med arbeidsgivere

Foredragsholdere

Sunniva Østvik Hage, Oslo kommune, Bymiljøetaten

Byplanlegger i avdeling for Arealplan og byutvikling, bymiljøetaten, Oslo kommune. Utdannet naturforvalter fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. I jobben sin ønsker hun å bidra til et mer bærekraftig, grønt og fornybart Norge, hvor langsiktige og fremtidsretta løsninger er i fokus. 

Ingunn Skogsrud, bioMèrieux

Har en bachelor og master fra UiO i molekylærbiologi og biologisk kjemi. Jobber som applikasjonsspesialist i bioMèrieux.

Sverre Lundemo, WWF Verdens Naturfond

Lundemo er seniorrådgiver i WWF. Han er utdannet naturforvalter fra NMBU og har en doktorgrad i populasjonsgenetikk fra NTNU. Jobber med en rekke spørsmål knyttet til forvaltning av arter og natur, fortrinnsvis i Norge. Jobber også med FNs biomangfoldkonvensjon og bidrar til WWFs innsats for at en ny, internasjonal naturavtale skal stoppe verdens tap av arter og natur.

Ane Fossum, Naturviterne

Utdannet religionsviter fra Universitet i Oslo. Har 20 års organisasjonserfaring fra miljøbevegelsen. Ansatt i Naturviterne siden 2008 og har blant annet ansvar for foreningens karrieretilbud. Sertifisert i Hogans Personlighetsinventorium (HPI) og har gjennomført mer enn 100 individuelle karriereveiledninger med denne analysen.

Påmelding

 • Påmeldingsfrist: 4. februar kl 15.

Fant du det du lette etter?