Naturviterne hjelper med jobbsøk og CV

Fra jobbsøknaden til signert arbeidskontrakt

Vi hjelper deg i overgangen fra student- til arbeidsliv: karriererådgivning, jobbsøknaden, intervjuet, arbeidstrontrakten og lønnsforhandlinger.

Karriererådgivning

  • En utdannelse gir mange muligheter på arbeidsmarkedet, men det er ikke gitt at man vet hva man skal bruke utdannelsen sin til eller hvor man skal ta karrieren sin videre. Vi tilbyr individuell karriererådgivning og personlighetstest (MAP) som kan gi deg flere svar.

 

 

Jobbsøknaden

  • Det er en kunst å skrive en god CV og søknad. Arbeidsgivere filtrerer raskt ut søkere basert på formatering, innhold og språk. Dette gjør at ellers gode kandidater aldri får muligheten til å vise seg fram på et intervju. Vi har en egen jobbsøkerhåndbok tilgjengelig på nett som du også kan få tilsendt i posten, og vi kan gi skriftlig tilbakemelding på CV og søknad. 

 

 

Intervjuet

  • Du har klart å overbevise arbeidsgiver om at du er en aktuell kandidat for jobben gjennom søknaden og CV-en din. Nå begynner arbeidet med å selge deg selv inn som den beste kandidaten for jobben, og da er det viktig at du er godt forberedt. Intervjuer kan være fryktinngytende, men vårt karriereteam kan hjelpe deg med forberedelsene og gi intervjutrening.

 

 

Arbeidskontrakten

  • Kontrakter kan være vanskelig å lese og forstå. Heldigvis har vi dyktige jurister som kan hjelpe deg med dine spørsmål.

 

 

Lønnsforhandlinger

  • Har du først fått et jobbtilbud er det fordi arbeidsgiver ønsker å ansette deg fremfor alle andre som har søkt. Da bør du ta deg tid til å undersøke lønnstilbudet og ikke godta dette uten videre. Vi kjenner arbeidsmarkedet for naturvitere godt, har oppdatert lønnsstatistikk og kan hjelpe deg med å sjekke lønnstilbudet. Husk at begynnerlønnen legger grunnlaget for livslønnen din. Forhandler du deg frem til en bedre begynnerlønn er dette utgangspunktet for lønnsvekst gjennom resten av din arbeidskarriere. 

 

 

Stillingsutlysninger

  • Nettsiden vår er et populært sted for relevante arbeidsplasser å ha stillingsutlysninger for naturvitere. Vi anbefaler å legge til et bokmerke i nettleseren og holde deg oppdatert. Plutselig dukker drømmejobben opp!

 

Fant du det du lette etter?