Medlemsmøte: IA og Stressmestring
okt

Medlemsmøte: IA og Stressmestring

-
Oslo, Thon Hotel Rosenkrantz
For medlemmer

Naturviterne inviterer medlemmer og tillitsvalgte til medlemsmøte i Oslo:

  • Torsdag 22. oktober
  • Kl 12.00-16.00
  • Thon Hotel Rosenkrantz, Oslo

 

Program

12.00 - 13.00 Lunsj og mingling
13.00 - 16.00

Del 1:
Ny IA-avtale 2019-2022:
Hvilke positive konsekvenser kan det ha for din arbeidsplass?

Vi vil gå inn på hvilke mål partene har forpliktet seg å jobbe med, og hva dette betyr i praksis. Arbeidslivssentrene har fått nye oppgaver der blant annet sykefraværsarbeid og arbeidsmiljøutvikling står sentralt. Hvordan kan ansatte og virksomheter nyttiggjøre seg dette?

v/ Gunnar Lindseth, rådgiver, NAV Arbeidslivssenter Oslo

 

Del 2:
Stressmestring.
Stress er blitt en del av dagliglivet vårt. Positivt stress kan øke engasjement og innsats, men det negative stresset kan fort sette helsen vår i fare. Det å kjenne symptomene og være i stand til å mestre stress før det får utover helsesituasjonen vår er derfor viktig. I denne workshopen skal vi se nærmere på hva stress gjør med oss og hvordan vi selv kan ta kontroll og håndtere det.

v/ Tonja Løve, som er utdannet psykolog med videreutdanning i arbeid- og organisasjonspsykolog samt kognitiv og metakognitiv terapi, og har 20 års erfaring fra både individuell behandling og med arbeidsmiljøprosesser. 

Påmelding

  • Påmeldingsfrist: 15. september.
  • Naturviterne dekker kursavgift og reisekostnader.
  • Gi beskjed ved påmelding dersom du har matallergier etc som må hensyntas.
  • Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Ved avbestilling senere enn 14 dager før kurset, eller ved uteblivelse, belastes et gebyr på kr. 500,- for påløpte konferansekostnader. Ved sykmelding fra lege bortfaller dette gebyret. 

Fant du det du lette etter?