Tillitsvalgtkurs
Feb

Grunnkurs for tillitsvalgte i statlig sektor

- (heldags)
København, Radisson Blu Royal Hotel
For tillitsvalgte

Grunnkurs for tillitsvalgte i statlig sektor

Legeforeningen, Veterinærforeningen, Psykologforeningen, Samfunnsøkonomene, Afag, Naturviterne og Farmaceutene ønsker å invitere tillitsvalgte i stat til grunnkurs:

  • Tid: Mandag 4. feb - onsdag 6. feb 2019
  • Sted: Radisson Blu Royal Hotel, København, Danmark


Målgruppe:
Kurset egner seg for deg som vurderer å bli, eller akkurat har blitt valgt til tillitsvalgt. Kurset egner seg også godt for deg som ønsker litt påfyll i tillitsvalgtrollen. Medlemmer av øvrige foreninger i Akademikerne stat kan også delta, forutsett avklaring via eget sekretariat.

Læringsmål:
Kurset skal gi en grunnleggende innføring i rollen som tillitsvalgt i statlig sektor.
Deltakerne vil få en presentasjon av lov og avtaleverk som regulerer statlig sektor og en første innføring i noen praktiske bestemmelser tillitsvalgte har nytte av. I tillegg vil deltakerne få praktiske råd om hvordan tillitsvalgtrollen kan fylles med innhold – og inviteres til å utveksle erfaringer, diskutere aktuelle problemstillinger, og bygge nettverk. 

Reise:
Det legges opp til individuell bestilling av fly. Anbefalt reise:

  • utreise 4. februar kl 10:00 med SK 1455 OSL-CPH
  • retur 6. februar kl 15:25 med SK 1460 CPH-OSL

Reise kan bestilles gjennom reiseoperatør: groups.no@bcdme.com. Husk å oppgi referanse: P02030. Alternativt dekkes reise etter reiseregning (som sendes til egen primærforening).

Deltakeravgift:
Det er ingen deltakeravgift. Naturviterne dekker alt; kurs, opphold, måltider og reise.

Rett til fri:
Tillitsvalgte – og potensielle tillitsvalgte – har rett til fri for å delta på tillitsvalgtskurs. Dette er regulert i hovedavtalens § 39 (fri med lønn for tillitsvalgte), og § 40 (tjenestefri for arbeidstakere).

Arbeidsgivers adgang til å nekte deg fri for å delta på tillitsvalgtskurs er svært begrenset. Hvis du nektes fri skal du skriftlig be om en skriftlig begrunnelse på avslaget, og omgående ta kontakt med oss på post@samfunnsokonomene.no eller egen forening for å få bistand. 

Program

Program sendes på e-post til alle påmeldte i forkant av kurset.

Påmelding

 

Fant du det du lette etter?