Naturviterne er fagforeningen for deg som er opptatt av et bærekraftig samfunn. I tillegg til å jobbe for det, har vi mange arrangementer på de største studiestedene og mange medlemsfordeler.

Hvorfor Naturviterne?

Øk sjansen din for å få jobb

Som student kan det være greit med en ekstrajobb, og når du er ferdig er det kanskje en relevant jobb som er målet. Vi tilbyr å lese gjennom CV-en og jobbsøknaden din, og komme med individuelle tilbakemeldinger fra våre erfarne karriererådgivere. I tillegg tilbyr vi forberedende samtaler til jobbintervju og en personlighetstest som gjør det lettere å svare på spørsmålene som du møter på intervjuet. Hvis du virkelig vil piffe opp CV-en din kan du også bli ambassadør for Naturviterne. Det signaliserer at du er initiativrik, og slike verv er noe de fleste arbeidsgivere verdsetter høyt. 

Vi kjemper for at naturvitere blir sett og hørt

At Naturviterne er en fagforening betyr at mange andre med dine interesser kjemper for det samme. Vi kjemper for gode vilkår på arbeidsplassene og god lønn, men også for politiske saker. For eksempel for en bærekraftig framtid med et intakt naturmangfold. Naturvitere som deg er nøkkelen til en slik fremtid, og samfunnet må verdsette kompetansen.

Visste du for eksempel at Naturviterne er med på å arrangere Broen til framtiden, en årlig konferanse med rundt 700 deltakere som handler om å omstille Norge fra petroleum ved å kreve klimajobber? Eller at Naturviterne er støttespiller til Folkeaksjon oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja?

Advokathjelp når du trenger det

Å har en fagforening i ryggen gir også en trygghet. Det gir deg juridisk rådgivning og advokathjelp i karriere- og arbeidsmarkedsspørsmål. Hvis du har problemer i deltidsjobben din, kan vi altså stille med bistand. I tillegg får du to timer gratis advokathjelp for privatrettslige saker. 

Billigere bank og forsikring

Siden vi er mange Naturvitere organisert i et enda større nettverk av akademikere, er det mange som vil gi våre medlemmer gode tilbud på strøm, bank og forsikring. Derfor kan du spare flere tusen i året ved å bruke medlemsfordelene vi tilbyr. Les mer om våre medlemsfordeler for studenter.

Nå kan du enkelt melde deg inn med Vipps:

  • velg Betal
  • skriv inn 526476 og velg Naturviterne
  • trykk meny og velg medlemskap
  • fyll ut leveringsinformasjon (navn, tlf, e-post)

Du kan også melde deg inn her på nettsiden. Da sender vi deg en faktura i stedet. 

Lokallagenes Facebook-sider finner du her:

 

Les mer om følgende emner:

Fant du det du lette etter?