Student i Naturviterne

Naturviterne er fagforeningen for deg som er opptatt av et bærekraftig samfunn. I tillegg til å jobbe for det, har vi mange arrangementer på de største studiestedene og mange medlemsfordeler.

… for studentmedlemskap så lenge du studerer, inntil 8 år. Gjeldende fra 01.01.18 uten tilbakevirkende kraft.

Hvorfor Naturviterne?

 

Øk sjansen din for å få jobb

Som student kan det være greit med en ekstrajobb, og når du er ferdig er det kanskje en relevant jobb som er målet. Vi tilbyr å lese gjennom CV-en og jobbsøknaden din, og komme med individuelle tilbakemeldinger fra våre erfarne karriererådgivere. Dette øker sjansen din for få jobb. I tillegg tilbyr vi forberedende samtaler til jobbintervju og en personlighetstest som gjør det lettere å svare på spørsmålene som du møter der. Hvis du virkelig vil piffe opp CV-en din kan du også bli ambassadør for Naturviterne. Det signaliserer at du er initiativrik. Slike verv er noe de fleste arbeidsgivere verdsetter høyt. 

Mens du studerer kan du delta på faglige og sosiale arrangementer på studiestedene NMBU, NTNU, UiB, UiO og UiT. 

Vi kjemper for at naturvitere blir sett og hørt

At Naturviterne er en fagforening betyr at mange andre med dine interesser kjemper for det samme. Vi kjemper for gode vilkår på arbeidsplassene og god lønn. Vi kjemper også for politiske saker, for eksempel for en bærekraftig framtid med et intakt naturmangfold. Naturvitere som deg er nøkkelen til en slik fremtid, og samfunnet må verdsette kompetansen.

Siden vi er mange Naturvitere organisert i et enda større nettverk av akademikere, er det mange som vil gi våre medlemmer gode tilbud på strøm, bank og forsikring. Derfor kan du spare flere tusen i året ved å bruke medlemsfordelene vi tilbyr. 

Advokathjelp når du trenger det

Å har en fagforening i ryggen gir også en trygghet. Det gir deg juridisk rådgivning og advokathjelp i karriere- og arbeidsmarkedsspørsmål. Hvis du har problemer i deltidsjobben din, kan vi altså stille med bistand. I tillegg får du to timer gratis advokathjelp for privatrettslige saker. 

Er ikke det et bra tilbud, så vet ikke vi. Meld deg inn nå!

Les mer om følgende emner:

Fant du det du lette etter?