Nå er det kampanje

Nå er det kampanje for naturviterstudenter, og vi ønsker nye medlemmer velkommen! Det betyr at du får enda flere fordeler når du melder deg inn hos oss. 

Alle som melder seg inn i august eller september får gratis medlemskap ut året, og blir med i trekningen av et Fjällräven-telt til en verdi av 8000 kroner. I tillegg blir alle som verver noen med i den samme trekningen – og vinnersjansen øker for hver person du verver.

Vi er aktive på stand i denne perioden på NMBU, NTNU, UiB og UiO. Det betyr at du kan komme innom og slå av en prat eller få deg et drops og en kopp kaffe når du får øye på oss. Da kan vi fortelle deg mer om medlemsfordelene eller om Naturviternes politiske virksomhet, og ta med noen brosjyrer med mer informasjon. 

Øk sjansen din for å få jobb

Som student kan det være greit med en ekstrajobb, og når du er ferdig er det kanskje en relevant jobb som er målet. Vi tilbyr å lese gjennom CV-en og jobbsøknaden din, og komme med individuelle tilbakemeldinger fra våre erfarne karriererådgivere. Dette øker sjansen din for få jobb. I tillegg tilbyr vi forberedende samtaler til jobbintervju og en personlighetstest som gjør det lettere å svare på spørsmålene som du møter der. Hvis du virkelig vil piffe opp CV-en din kan du også bli ambassadør for Naturviterne. Det signaliserer at du er initiativrik. Slike verv er noe de fleste arbeidsgivere verdsetter høyt. 

Mens du studerer kan du delta på faglige og sosiale arrangementer på studiestedene NMBU, NTNU, UiB, UiO og UiT. 

Vi kjemper for at naturvitere blir sett og hørt

At Naturviterne er en fagforening betyr at mange andre med dine interesser kjemper for det samme. Vi kjemper for gode vilkår på arbeidsplassene og god lønn. Vi kjemper også for politiske saker, for eksempel for en bærekraftig framtid med et intakt naturmangfold. Naturvitere som deg er nøkkelen til en slik fremtid, og samfunnet må verdsette kompetansen.

Siden vi er mange Naturvitere organisert i et enda større nettverk av akademikere, er det mange som vil gi våre medlemmer gode tilbud på strøm, bank og forsikring. Derfor kan du spare flere tusen i året ved å bruke medlemsfordelene vi tilbyr. 

Advokathjelp når du trenger det

Å har en fagforening i ryggen gir også en trygghet. Det gir deg juridisk rådgivning og advokathjelp i karriere- og arbeidsmarkedsspørsmål. Hvis du har problemer i deltidsjobben din, kan vi altså stille med bistand. I tillegg får du to timer gratis advokathjelp for privatrettslige saker. 

Er ikke det et bra tilbud, så vet ikke vi. Meld deg inn nå!

Fant du det du lette etter?