Webinar: Hvordan håndtere overgangen fra studieliv til arbeidsliv - del 1

Overgang studenter arbeidsliv
okt
Zoom
For studenter

Etter flere år på skolebenken er det mange studenter som ser frem til en etterlengtet overgang til arbeidslivet, men denne endringen kan være utfordrende på flere måter og oppleves som en stor omstilling for noen. Når du begynner å nærme deg fullført studie er det naturlig at du stiller deg selv disse spørsmålene: Hva har jeg lyst til å bruke utdannelsen min til? Hva har jeg lært, og hva er min nøkkelkompetanse? Hvordan blir det egentlig å jobbe i arbeidslivet?

Denne webinarserien består av tre deler, med mål om å gjøre deg som student forberedt i overgangen fra studentliv til arbeidsliv. Vi i Naturviterne ønsker å bistå deg slik at du lykkes i den nye tilværelsen som arbeidstaker.

Bli med på første del:

  • Onsdag 18. oktober
  • Kl. 13.00-14.00
  • Zoom

Program

Å reagere på forandringer er helt naturlig for oss og felles for alle mennesker. Enten om du er klar for den nye fasen eller føler deg litt usikker, vil dette webinaret gi deg praktiske råd og nyttige verktøy du kan ta i bruk for å forberede deg slik at du vil håndtere overgangen til arbeidslivet på en god måte. Webinaret er åpent for alle, men primært tilpasset for avgangsstudenter. Webinaret kan også oppleves som relevant for yrkesaktive som står overfor en omstillingsprosess. 

I dette webinaret skal vi snakke om: 

  • Hva er kompetanse og hva vil du bruke utdannelsen din til? 
  • Hvordan reflektere over: hvem er du, hva kan du, hva vil du? 
  • Bevisstgjøring på hva som motiverer deg og hva som er viktig for deg. 
  • Ta i bruk verktøy som øker selvinnsikt og fremmer valg du senere vil bli fornøyd med. 
  • Bli klar over hvilke tankesett og teknikker fra mental trening som kan hjelpe deg i overgangen 

Ved å få forståelse for denne prosessen, vil du lettere kunne håndtere overganger.

Hvis du har spørsmål eller en problemstilling om teamet som du ønsker skal tas opp i webinaret? Send i forkant til karriererådgiver Christian på cs@naturviterne.no.

Påmelding

  • Påmeldingsfrist: Tirsdag 17. oktober kl 12.
  • Åpent for medlemmer som er avgangsstudenter og nyutdannede.

Kursholder

Christian Skjelde

Christian Skjelde

Karriere- og arbeidslivsrådgiver
Christian er karriererådgiver i Naturviterne. Kontakt ham dersom du trenger generell karriereveiledning, hjelp med søknad/CV, intervjuforberedelser, gjennomgang arbeidskontrakt etc.

Kartlenke

Zoom

Fant du det du lette etter?