nov

Vinkurs og svartelistede arter i Tromsø

(heldags)
Tromsø
For medlemmer

Kom på foredrag om svartelistede arter etterfulgt av et hyggelig vinkurs.

Naturviterne har solid kompetanse i arbeidslivsspørsmål og lønnsforhandlinger, men visste du at vi også har en helt unik kompetanse på vin? Naturviternes Trygve Ulset har nemlig over 20 års erfaring med vinsmaking. Han har reist rundt og besøkt de beste vinprodusentene i Europa, og har holdt kurs for restauranter og hoteller i Norge. 

Nå har vi kjøpt billett til Trygve for at han skal få holde vinkurs for medlemmer i Nordens Paris og omegn. Her lærer du å kjenne igjen viners særegenhet gjennom lukt og smak, og du får gode tips om vinvalg til mat. 

NB! Om du er avhengig av å kjøre bil, er det fullt mulig å spytte ut vinen du smaker på. 

Svartelistede arter

I tillegg til Trygve, har vi invitert en lokal foredragsholder, nemlig Bo Eide. Han har jobbet i en årrekke i Tromsø kommune med å bekjempe styggedommer som fremmede arter og plast. I tillegg er han en dyktig naturfotograf, som i tillegg til naturfotograferingen også fotograferer skjæringspunktet mellom naturen og de fremmede elementene han jobber med å bekjempe. 

Som medlem får du både foredraget og vinsmakingen gratis, og arrangementet er kun for medlemmer. Du må imidlertid gjerne ta med deg en naturvitervenn, for det er fullt mulig å melde seg inn i døra. 

  • Dato: Torsdag 14. november 2019
  • Tid: Kl 18.00-20.30
  • Sted: Næringslivets hus (rett ved kinoen og Café Sånn)

Program

Kl 18.00-18.30: 

Foredrag om svartelistede planter
v/ Bo Eide, Tromsø kommune

Kl 18.30-20.30:

Vinsmaking
v/ Trygve Ulset, Naturviterne

Påmelding

Fant du det du lette etter?