Digitalt seminar om makt, frigjøring og fremmedgjøring i hjemmekontorets tid
jun

Om makt, frigjøring og fremmedgjøring i hjemmekontorets tid

-
Zoom
Åpne

Naturviterne inviterer til samtale som skal handle om makt, frigjøring og fremmedgjøring i hjemmekontorets tid. Hvordan har arbeidstiden vært under koronakrisen og hva tror vi om arbeidslivet etter gjenåpning?

  • Onsdag 16. juni
  • Kl 09.00-09.45

Det har vært en annerledes tid, kommunikasjon må skje på andre måter, beslutninger fattes kanskje annerledes og det var vært en enorm digital kompetanseheving. Både den enkelte medarbeider, arbeidssteder og samfunnet påvirkes av dette i dag. Og kanskje også når samfunnet gjenåpnes igjen?

Vi lurer på hvilke virkninger når det gjelder fordeling av makt hjemmekontoret kan gi? Hvilke konsekvenser har det på den enkeltes selvstendighet og leders mulighet til å følge opp? Har vi endret oss som personer i denne tiden, og hvordan vil det bli ved gjenåpningen?

Program

Du møter Steinar Bjartveit, psykolog i samtale med Merete Skaug, generalsekretær i Naturviterne.

Steinar Bjartveit(1) Steinar Bjartveit er psykolog fra Universitetet i Oslo. Han er forfatter, konsulent og foreleser innen organisasjon og lederutvikling. Han er også fagansvarlig og foreleser ved flere for flere kurs på BIs Executive Master of Mangament programmer, og han  foreleser ved flere Universitet og høyskoler i Norge og Utlandet.

 

Merete Skaug er generalsekretær i Naturviterne. Hun har jobbet med ledelse, organisasjonsutvikling og bygging av organisasjonskultur som foredragsholder og leder i over 20 år.

 

 

Påmelding

  • Webinaret er åpent for alle.
  • Påmeldingsfrist tirsdag 15. juni kl 12.00.

Fant du det du lette etter?