jan

Lynkurs i den nye offentlige tjenestepensjonen og om dine medlemsfordeler

-
Oslo
For medlemmer

Her får du en gjennomgang av den nye pensjonsordningen. Det kan du få mye igjen for.

For ansatte i statlig og kommunal sektor

  • Dato: Onsdag 16. januar
  • Tid: Kl 15.00-17.00
  • Sted: Oslo, Bymiljøetaten, Karvesvingen 3

Transport:

  • For deg som vil reise kollektivt: Sjekk Googles kollektivkart
  • For deg som sykler: Det er gode muligheter for sykkelparkering i Karvesvingen 3. Like ved hovedinngangen.
  • For deg som må bruke bil: Det finnes ingen bilparkeringsplasser tilknyttet etaten, og det er ingen egnede parkeringsplasser for bil i umiddelbar nærhet.

Offentlig tjenestepensjon

Hvis du ikke aner hva du får i pensjon eller hvilken pensjonsordning du har, er du i godt selskap. Du kan imidlertid få mye igjen for å sette deg inn i pensjonsordningen din. Jo yngre du er, jo mer får du ut av å sette deg inn i pensjonsordningen.

Ole Jakob Knudsen, assisterende generalsekretær i Naturviterne, tar deg gjennom temaet. Han har blant annet jobbet i Akademikernes ressursgruppe for arbeidet med den nye ordningen. 

Dine medlemsfordeler

Når vi først snakker om å spare penger, får du også en liten gjennomgang av dine medlemsfordeler i Naturviterne. Gjennom å være organisert i Naturviterne og Akademikerne står vi sterkt i forhandlinger av gode renter i banken, rabatt på forsikringer og mye annet. Vi tilbyr også gratis advokathjelp, karrierehjelp og mye mer i Naturviterne.  

Det er også anledning til å ta opp andre ting etter ønske. 

Foredragsholdere

Ole Jakob Knudsen er assisterende generalsekretær og ansvarlig for kommunal sektor i Naturviterne. Han er Naturviternes spydspiss på pensjonsfronten, og har jobbet i Akademikernes ressursgruppe for arbeidet med offentlig tjenestepensjon. 

Påmelding

Send påmelding til Sunniva Østvik Hage innen 10. januar. 

Fant du det du lette etter?