nov

Lær deg praktisk endringsledelse

- (heldags)
Clarion Hotel, Oslo
For medlemmer

Etter over ett år på hjemmekontor går mange nå inn i en ny endringsperiode hvor man skal finne den beste arbeidsformen fremover. Hvordan skal ledere håndtere denne endringsprosessen og hvordan få med seg medarbeiderne?

  • Onsdag 24. og torsdag 25. november
  • Clarion Hotel Oslo

På denne samlingen vil du få økt kompetanse om endringsledelse, og hvordan du kan videreutvikle deg som leder.

Du vil også få muligheten til å ta med et praktisk endringscase du står i, eller skal inn i, og benytte det i trening på endringsledelse gjennom å benytte en interaktiv læringsprosess, ActeeChange, en simulator som baseres på forskning og praktiske forslag.

Læring fra simuleringen hentes ut og bearbeides opp imot faktiske endringsprosesser lederne står overfor i sitt daglige arbeid, og som leder er ansvarlig for å gjennomføre i eget ansvarsområde. Det legges til rette for en prosess som gir anledning til å arbeide strukturert og målrettet med hvorfor den forestående endringen er nødvendig, og hvordan prosessen kan gjennomføres.

Hør samtale med kursleder Johan Lindgård på NaturviterPODDEN

Program

Onsdag 24. november:

Kl 09.30 Oppmøte, registrering, morgenkaffe
Kl 10.00 Velkommen til dag 1: Faglig oppstart
Kl 11.00 Pause
Kl 11.15 Vi trener: Runde 1
Kl 12.30     Lunsj
Kl 13.30 Vi trener: Runde 2
Kl 14.30 Pause
Kl 14.45 Vi trener: Runde 3
Oppsummering av viktige læringspunkter fra dagens trening
Kl 16.00 Pause
Kl 16.15 Deling av refleksjoner fra dagens læring, og hvordan dette kan bli nyttig for den enkelte og arbeidshverdagen fremover
Kl 17.00 Slutt for dagen
Kl 19.00 Felles middag

Torsdag 25. november:

Kl 08.30 Velkommen til dag 2
Kl 08.45 Arbeid med eget endringsprosjekt i lys av gårsdagens læring
Kl 10.15 Pause
Kl 10.30 Trening på endringskommunikasjon
Kl 12.15 Oppsummering og avslutning
Kl 12.30 Lunsj, og vel hjem!
   
Den enkelte deltar skal tenke gjennom og ta med seg en egen case/ prosjekt knyttet til egen lederhverdag som omhandler en endring, forbedring, utvikling som hun/han er i gang med eller skal starte opp i løpet av nær framtid. Det er viktig at prosjektet ikke er ferdig.
Deltakerne har med egen PC og printet versjon av arbeidshefte.

Foredragsholdere

Johan Lindgård Johan Lindgård er utdannet organisasjonssosiolog fra Universitetet i Oslo, med tilleggsutdanning som psykoterapeut fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole og Human Resource Management fra Handelshøyskolen BI. Han har 20 års erfaring i ulike roller innen områdene leder-, team og organisasjonsutvikling, coaching, veiledning og prosessledelse, både på individ og gruppe-/teamnivå. 

 

Påmelding

  • Samlingen er åpen for ledere.
  • Påmeldingsfrist: 9. november
  • For medlemmer: Deltakeravgift kr 4500.
  • For ikke-medlemmer: Deltakeravgift kr 6500.
  • Deltakeravgiften dekker kursavgift, kursmateriell og lunsj begge dager, samt fellesmiddag og overnatting. Deltakeravgiften dekker ikke reise. 
  • Deltakeravgift faktureres kursdeltaker direkte. Dersom kursdeltaker får dekket avgiften av arbeidsgiver må kursdeltaker selv betale faktura til oss, og deretter sørge for refusjon av arbeidsgiver.
  • Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Ved avbestilling senere enn 14 dager før kurset, eller ved uteblivelse, er det ingen refusjon av deltakeravgiften (med unntak av sykmelding fra lege). 

 

Fant du det du lette etter?