Sep

Kurs i klart lederskap

For medlemmer

Har du en lederstilling? Ønsker du å være tydeligere, og lære hva som gir holdbare og effektive relasjoner i virksomheten din? Da er dette kurset for deg.

Dette er et åpent kurs i regi av Institutt for medskapende ledelse (IML). Naturviterne har en samarbeidsavtale med IML som gir rabatterte priser.

Dette kurset er et forskningsbasert, strukturert og effektivt kurs over fire dager. Kurset passer for ledere som ønsker å være tydeligere, og å lære hva som gir holdbare og effektive relasjoner i virksomheten. 

Som leder kan du være aldri så dyktig, men likevel må du mestre relasjonene. Klart lederskap gir deg et rammeverk som utgangspunkt for videre trening på ferdigheter som du vil oppleve som nyttig i hverdagen.

I Skandinavia har nærmere 6000 deltakere gjennomført programmet, og opp mot 90 prosent forteller om umiddelbar og varig overføringsverdi til egen organisasjon. Programmet bygger på deltakernes egen virkelighet, og det trenes på reelle caser. 

  • Dato: 20.-21. september, og 18.-19. oktober (fire dager)
  • Pris: Kr. 19 950 inkl. boken Klart lederskap, kursmateriell og lunsj
  • Tidligrabatt: 20 % for Naturviternes medlemmer ved påmelding innen 1. juli
  • Øvrig rabatt: 10 % for Naturviternes medlemmer

Er du ikke medlem i Naturviterne? Les mer og meld deg inn »

Les mer om kurset på Institutt for medskapende ledelses nettsider

Påmelding

Send e-post til medskapende@iml.no eller ring Institutt for medskapende ledelse på telefonnummer 22 54 34 20 for å melde deg på.

Fant du det du lette etter?