apr

Innsikt i arbeidslivet: Hvilke jobbmuligheter har du?

-
Universitetet i Oslo
For medlemmer

Vi har samlet erfarne folk fra flere bransjer, som er klare til å gi deg tips og råd om arbeidsmarkedet og jobbsøking.

Arbeidslivsdagen var inspirerende i sin helhet. Oppdatering og diskusjoner rundt ståa i arbeidsmarkedet innenfor vårt fagfelt var svært bra! – Deltaker, Arbeidslivsdagen 2017

Innsikt i arbeidslivet 2019: Hvilke jobbmuligheter har du?

  • Onsdag 10. april
  • Kl 17.00-19.00
  • Universitetet i Oslo, Kristine Bonnevies hus, seminarrom 4613

To timer til inspirasjon for deg som er jobbsøker eller skal søke jobb snart.

Gratis for medlemmer 

Program

Kl 17.00

Rett person på rett plass: seleksjonsprosessen i rekruttering 
Ane Fossum, seniorrådgiver, Naturviterne
Kl 17.30

Dine rettigheter i arbeidslivet
Iuliana Pedersen, Advokat, Naturviterne

Kl 18.00

Bedriftspresentasjoner 

  • Oslo Universitetssykehus: Even Fossum
  • Universitetet i Oslo: Victoria Bjørnestad

Listen over arbeidsgivere oppdateres

Kl 19.00 Pizza

 

Foredragsholdere

Ane Fossum er utdannet religionsviter fra Universitet i Oslo. Har 20 års organisasjonserfaring fra miljøbevegelsen. Ansatt i Naturviterne siden 2008 og har blant annet ansvar for foreningens karrieretilbud. Sertifisert i Hogans Personlighetsinventorium (HPI) og har gjennomført mer enn 100 individuelle karriereveiledninger med denne analysen.

Iuliana Pedersen er advokat i Naturviterne, spesialisert innen arbeidsrett. Hun har bred erfaring med arbeidsrettslig rådgivning, og bistår våre medlemmer og tillitsvalgte både i nedbemanninger, omorganiseringer og virksomhetsoverdragelser, personalkonflikter og andre individuelle problemstillinger, samt tariffrettslige spørsmål. Hun har tidligere arbeidet i arbeidsgiverforening og advokatfirma, med bistand til arbeidsgivere og arbeidstakere innen hele arbeidsrettsfeltet.

Even Fossum har en doktorgrad i molekylærbiologi og jobber med utvikling av nye vaksiner mot blant annet tuberkulose og influensa. Han har over 15 års erfaring med å forske på infeksjonssykdommer, og har pubsliert en rekke vitenskapelige artikler i anerkjente internasjonale tidsskrifter. Fossum har jobbet tilsammen 6 år utenlands ved ulike utdanningsinstitusjoner, deriblant Ludwig Maximillans Universität i München og University of Edinburgh. Siden 2009 har han jobbet som forsker ved Rikshospitalet.

Victoria Bjørnestad jobber som stipendiat ved Kjemisk institutt på UiO. Hun begynte på doktorgraden rett etter fullført master i kjemi sommeren 2018. Hun har fra før en bachelor i biokjemi fra Institutt for Biovitenskap ved UiO. I sin PhD jobber hun med molekyler som spontant organiserer seg til mer komplekse strukturer, som for eksempel hvordan lipider danner et cellemembran. 

Påmelding

  • Påmeldingsfrist: mandag 8. april

Fant du det du lette etter?