Hvordan drive god tillitsbasert ledelse
sep

Hvordan drive god tillitsbasert ledelse

-
Zoom
For medlemmer

Mange virksomheter planlegger nå den nye arbeidshverdagen som kommer etter koronaen. Blir det på den vanlige arbeidsplassen eller delte løsninger med hjemmekontor? Og hvordan lede best i den nye arbeidshverdagen?

 • Onsdag 8. september
 • Kl 9-11
 • Zoom

Etter over ett år på hjemmekontor går mange nå inn i en ny endringsperiode hvor man skal finne den beste arbeidsformen fremover. Hvordan skal ledere håndtere denne endringsprosessen og hvordan få med seg medarbeiderne.

Gjennom et webinar (8. september) og en fysisk samling (24.-25. november) vil du få økt kompetanse om endringsledelse, og hvordan du kan videreutvikle deg som leder. Du vil også få muligheten til å ta med et praktisk endringscase du står i, eller skal inn i, og benytte det i trening på endringsledelse gjennom å benytte en interaktiv læringsprosess, ActeeChange, som baseres på forskning og praktiske forslag.

Program

I dette webinaret vil Kari Jørstad og Johan Lindgård ved Agenda Kaupang gå inn på hva tillitsbasert ledelse er, og hvorfor det er viktigere enn noen gang. Du vil bli introdusert for konkrete verktøy som kan hjelpe deg til å utvikle tillitsbasert ledelse i egen arbeidshverdag.

 • Tillitsbasert ledelse: tillit vs kontroll?
 • Viktigheten av tilbakemeldinger - hva sier forskningen?
 • Konkrete verktøy for utviklingen av en konstruktiv tilbakemeldingskultur

Foredragsholdere

Kari Jørstad Kari Jørstad har hovedfag organisasjonspsykologi fra NTNU, har Psykologforeningens toårige fordypningsprogram i organisasjonspsykologi og er Adler Trained Coach. De siste årene har Kari jobbet som ekstern konsulent innen leder- og organisasjonsutvikling. Kari har god erfaring med digital fasilitering, og er opptatt av at læringsutbyttet skal bli godt med bruk av ulike verktøy for å skape variasjon og engasjement hos deltakerne.

Johan Lindgård er utdannet organisasjonssosiolog fra Universitetet i Oslo, med tilleggsutdanning som psykoterapeut fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole og Human Resource Management fra Handelshøyskolen BI. Han har 20 års erfaring i ulike roller innen områdene leder-, team og organisasjonsutvikling, coaching, veiledning og prosessledelse, både på individ og gruppe-/teamnivå. 

Påmelding

 • Gratis for medlemmer: Bruk påmeldingsskjemaet under.
 • Kun kr 750 for ikke-medlemmer / 50% rabatt om du bestiller nå! 
  Send epost til hm@naturviterne.no
 • Påmeldingsfrist er tirsdag 7. september kl 12.

Fant du det du lette etter?