Naturviterne arrangerer halvdagsseminar for ledere
okt

Halvdagsseminar for ledere: Kommunikasjon og forebygging av konflikter

-
Stavanger, Thon Hotel Maritim
For medlemmer

På denne halvdagssamlingen for ledere får du kunnskap om rammene for det ansvaret ledere har for å sikre et godt arbeidsmiljø, og innsikt i god lederkommunikasjon i praksis – og det vil gjennomgås eksempler på håndtering av vanskelige saker. 

  • Onsdag 21. oktober
  • Stavanger, Thon Hotel Maritim

Program

Kl 11.30 - 12.30   Lunsj
Kl 12.30 - 16.00                                                                                                                      

Velkommen
Presentasjon av deltakerne
v/ Merete Skaug

Faglig innledning
v/ Stine Dahlen-Kvalvaag

Den atferden man har og måten man kommuniserer på er viktig for å stimulere ansatte til å yte og til å jobbe godt sammen. God kommunikasjon er også med på å forebygge og hindre at konflikter opptrappes til personkonflikter og maktkamp. Hvordan man kommuniserer og gir tilbakemeldinger har stor effekt.

På denne samlingen får du kunnskap om rammene for det ansvar ledere har for å sikre et godt arbeidsmiljø og innsikt i god lederkommunikasjon i praksis. Vi vil også gjennomgå eksempler på håndtering av vanskelige saker (konflikter). Vi vil bruke deltakernes egne erfaringer, og det blir lagt opp til diskusjoner, erfaringsutveksling og nyttige oppgaver.

Foredragsholdere

Stine Dahlen-Kvalvaag
Cand.agric fra NLH i 1989, og har Executive Master of Management fra BI med fordypning i organisasjons- og arbeidspsykologi samt strategi.

 

Merete Skaug
Generalsekretær i Naturviterne

 

 

Påmelding

  • Påmeldingsfrist: 18. september.
  • Ingen kursavgift. Du dekker eventuell reise selv.
  • Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Ved avbestilling senere enn 14 dager før kurset, eller ved uteblivelse, belastes et gebyr på kr. 500,- for påløpte konferansekostnader. Ved sykmelding fra lege bortfaller dette gebyret.

Fant du det du lette etter?