Naturviterne arrangerer halvdagsseminar for ledere
sep

Halvdagsseminar for ledere: Kommunikasjon og forebygging av konflikter

-
Bergen, Hotel Oleana
For medlemmer

På denne halvdagssamlingen for ledere får du kunnskap om rammene for det ansvaret ledere har for å sikre et godt arbeidsmiljø, og innsikt i god lederkommunikasjon i praksis – og det vil gjennomgås eksempler på håndtering av vanskelige saker.

Halvdagsseminar for ledere:
Kommunikasjon og forebygging av konflikter

  • Bergen, Hotel Oleana
  • Onsdag 18. september

Naturviterne arrangerer halvdagsseminar for ledere Stine Dahlen-Kvalvaag og Merete Skaug leder Naturviterens halvdagsseminar for ledere

Program

Onsdag 18. september:  
Kl 11.30 - 12.30 Lunsj
Kl 12.30 - 16.00   

Velkommen
Presentasjon av deltakerne

Merete Skaug, generalsekretær i Naturviterne

Faglig innledning
Stine Dahlen-Kvalvaag er cand.agric fra NLH i 1989, og har Executive Master of Management fra BI med fordypning i organisasjons- og arbeidspsykologi samt strategi.

Den atferden man har og måten man kommuniserer på er viktig for å stimulere ansatte til å yte og til å jobbe godt sammen. God kommunikasjon er også med på å forebygge og hindre at konflikter opptrappes til personkonflikter og maktkamp. Hvordan man kommuniserer og gir tilbakemeldinger har stor effekt.

På denne samlingen får du kunnskap om rammene for det ansvar ledere har for å sikre et godt arbeidsmiljø og innsikt i god lederkommunikasjon i praksis. Vi vil også gjennomgå eksempler på håndtering av vanskelige saker (konflikter). Vi vil bruke deltakernes egne erfaringer, og det blir lagt opp til diskusjoner, erfaringsutveksling og nyttige oppgaver.

Påmelding

  • Påmeldingsfrist: 6. september.
  • Ingen kursavgift. Du dekker eventuell reise selv.
  • Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Ved avbestilling senere enn 14 dager før kurset, eller ved uteblivelse, belastes et gebyr på kr. 500,- for påløpte konferansekostnader. Ved sykmelding fra lege bortfaller dette gebyret.

Fant du det du lette etter?