feb

Arbeidslivsdagen: Hvilke jobbmuligheter har du?

-
Universitetet i Bergen
For medlemmer

På Arbeidslivsdagen har vi samlet erfarne folk fra flere bransjer som er klare til å gi deg tips og råd om arbeidsmarkedet og jobbsøking.

Arbeidslivsdagen var inspirerende i sin helhet. Oppdatering og diskusjoner rundt ståa i arbeidsmarkedet innenfor vårt fagfelt var svært bra! – Deltaker, Arbeidslivsdagen 2017

Arbeidslivsdagen 2019: Hvilke jobbmuligheter har du?

  • Onsdag 20. februar
  • Kl 17.00-19.00
  • Universitetet i Bergen, realfagsbygget, auditorium 2

Dette er en inspirasjonsdag spesielt for deg som er jobbsøker eller skal søke jobb snart.

Gratis for medlemmer 

Program

Kl. 17.00

Rett person på rett plass: seleksjonsprosessen i rekruttering 
Ane Fossum, seniorrådgiver, Naturviterne
Kl. 17.30

Bedriftspresentasjoner 

•    Lerøy Seafood AS – Katerina Liakonis
•    Fiskeridirektoratet – Guro Gjelsvik
•    Universitetet i Bergen – Tone Stokka

Listen med arbeidsgivere oppdateres

Kl. 18.30 Pizza
Kl. 19.00 Vel hjem

 

Foredragsholdere

Ane Fossum er utdannet religionsviter fra Universitet i Oslo. Har 20 års organisasjonserfaring fra miljøbevegelsen. Ansatt i Naturviterne siden 2008 og har blant annet ansvar for foreningens karrieretilbud. Sertifisert i Hogans Personlighetsinventorium (HPI) og har gjennomført mer enn 100 individuelle karriereveiledninger med denne analysen.

Katerina Liakonis har en master i Havbruksbiologi fra Universitetet i Bergen. Hun har tidligere jobbet i Marin Harvest og jobber nå som kvalitetskoordinator hos Lerøy Seafood AS. Har bakgrunn som studentleder i Naturviterne.

 

Gro Gjelsvik jobber som seniorrådgiver i Fiskeridirektoratet med å forvalte våre fiskeriressurser på en lønnsom og bærekraftig måte. Utdannet fiskeribiolog fra Universitetet i Bergen.

 

Tone Stokka har en bachelorgrad i miljø- og ressursfag med spesialisering i biologi og en mastergrad i miljø- og landskapsgeografi fra Universitetet i Bergen. Etter studietiden har hun jobbet som studiekonsulent på Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet, før hun i desember begynte på Institutt for biovitenskap og har nå ansvaret for bachelorprogrammet i biologi.

Påmelding

  • Påmeldingsfrist: 18. februar

Fant du det du lette etter?