Naturviterne arrangerer Arbeidslivsdagen 2018
Okt

Arbeidslivsdagen: Hvilke jobbmuligheter har du?

For medlemmer

Det er nå du søker jobb. Du står på terskelen til arbeidslivet eller ønsker en endring i jobbhverdagen din. På Arbeidslivsdagen har vi samlet erfarne folk fra flere bransjer som er klare til å gi deg tips og råd om arbeidsmarkedet og jobbsøking + du får tatt et gratis profesjonelt CV-bilde.

Arbeidslivsdagen var inspirerende i sin helhet. Oppdatering og diskusjoner rundt ståa i arbeidsmarkedet innenfor vårt fagfelt var svært bra! – Deltaker, Arbeidslivsdagen 2017

Arbeidslivsdagen 2018: Hvilke jobbmuligheter har du?

  • Torsdag 11. oktober kl 09.00-14.00
  • Forskningsparken konferansesenter, møterom Hagen 1 og 2
  • Gaustadalléen 21, Oslo
    • Med kollektivtransport: T-banens linje 4 eller 5. Gå av på Forskningsparken stasjon. Følg skiltet gangsti til Forskningsparkens hovedinngang. Med bytrikken linje 17 eller 18, gå av på trikkestopp Forskningsparken og følg skiltet gangsti til Forskningsparken.

Vi har ni eksperter på arbeidsmarkedet for naturvitere som tar i mot deg på Arbeidslivsdagen 2018.

Dette er en inspirasjonsdag spesielt for deg som er i en jobbsøkefase (masterstudenter, jobbsøker).

Gratis CV-bilde

  • Alle deltakere kan komme innom vår fotostasjon for å ta et CV-bilde, helt gratis.

Gratis lunsj

  • Vi serverer en enkel lunsj som er inkludert i programmet

Gratis kursavgift for medlemmer 

Program

Kl 09.00 Velkommen             
v/ Ane Fossum, seniorrådgiver, Naturviterne                                                                
Kl 09.15 Jobbmuligheter i frivillig bransje:
Hvorfor bør naturvitere søke seg til frivillige organisasjoner?
v/ Birgitte Brekke, Head of Operations, Human Rights House Foundation
Kl 09.45 Fotopause
Kl 10.00 Arbeidsmarkedet for naturvitere
v/ Trygve Ulset, politisk utreder, Naturviterne
Kl 10.30 Fotopause
Kl 10.45 Rett person på rett plass:
Seleksjonsprosessen i rekruttering
v/ Ane Fossum, seniorrådgiver, Naturviterne 
Kl 11.15 Fotopause
Kl 11.30

Bedriftspresentasjoner

     - Statens vegvesen: Sunniva Schjetne, Alf Støle
     - Naturhistorisk museum: Lene Liebe Delsett
     - Bergman Diagnostika: Grete Monika Ramstad
     - Oslo kommune, Bymiljøetaten: Sunniva Østvik Hage
     - Oslo universitetssykehus: Tor Kristian Andersen

Kl 13.00 Lunsj
Kl 14.00 Vel hjem

Foredragsholdere

Birgitte Brekke
Sterk organisasjonsbygger og forretningsutvikler. Lang erfaring som leder og styremedlem. Har tidligere jobbet i Norad, vært president i Amnesty International Norge, generalsekretær i Naturviterne og Frivillighet Norge samt stabssjef i Norsk Folkehjelp. Er ekspert på frivillighet. Hun er utdannet jurist ved Universitet i Oslo

Trygve Ulset
Statsviter fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet. Skrev masteroppgave om årsaker til krig, kunnskap som har vært nyttig å ha med seg inn i jobben i fagforeningsbransjen. Ansatt i Naturviterne siden 2011, og har blant annet ansvar for foreningens lønnsstatistikk.

Ane Fossum
Utdannet religionsviter fra Universitet i Oslo. Har 20 års organisasjonserfaring fra miljøbevegelsen. Ansatt i Naturviterne siden 2008 og har blant annet ansvar for foreningens karrieretilbud. Sertifisert i Hogans Personlighetsinventorium (HPI) og har gjennomført mer enn 100 individuelle karriereveiledninger med denne personlighetsanalysen.
Sunniva Schjetne
Jobber som landskapsarkitekt i Vegdirektoratet. Er utdannet landskapsarkitekt fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (tidligere Norges Landbrukshøgskole), og har lang fartstid som sentral tillitsvalgt i Naturviterne.
Alf Støle
Jobber som sjefsingeniør i Vegdirektoratet. Er utdannet landskapsarkitekt fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (tidligere Norges Landbrukshøgskole), og har lang fartstid som sentral tillitsvalgt i Naturviterne.
Lene Liebe Delsett
Paleontolog som har skrevet doktorgrad om 150 millioner år gamle fossiler av fiskeøgler fra Svalbard ved Naturhistorisk Museum, Universitetet i Oslo. Hun er en del av forskningsgruppa Spitsbergen Mesozoic Research Group og er i tillegg til forskningen opptatt av formidling. Hun er også miljøverner og har jobbet i Natur og Ungdom, Naturvernforbundet og ZERO.
Grete Monika Ramstad
Cand Scient fra Norges Idrettshøgskole – fagretning Fysisk aktivitet og helse. Har hovedfag om immunsystemet og ekstrem fysisk aktivitet, placeboeffekt kontra homeopatisk medisin. Produktsjef innen molekylær biologi i Bergman Diagnostika, som er en leverandør av et stort utvalg produkter innenfor molekylær diagnostikk. 
Sunniva Østvik Hage
Byplanlegger i avdeling for Arealplan og byutvikling, Bymiljøetaten, Oslo kommune. Utdannet naturforvalter fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. I jobben sin ønsker hun å bidra til et mer bærekraftig, grønt og fornybart Norge, hvor langsiktige og fremtidsretta løsninger er i fokus. 
Tor Kristian Andersen
Jobber med utvikling av en unik vaksineteknologi for beskyttelse mot pandemiske utbrudd av influensa. I arbeidet med sin doktorgrad ved K.G. Jebsen-senter for forskning på influensavaksiner, Oslo Universitetssykehus, utviklet Andersen vaksiner mot høypatogent fugleinfluensavirus. I dag arbeider han som postdoktor på senteret og er med i forberedelsene til en klinisk studie av vaksinene i mennesker.

Påmelding

  • Påmeldingsfrist: 10. oktober
  • Gratis for medlemmer
  • Bindende påmelding gjelder

Fant du det du lette etter?