Studenter Naturviterne er hoppende glade

Lokallag for studenter

Lokallagene står for sosiale aktiviteter og faglige arrangement på campus

Mye av studentarrangementene og studentpolitikken formes av studentmedlemmene selv. Disse tilhører ulike lokallag ute på studiestedene. 

Vi holder Facebook-sider og våre nettside oppdatert med planlagte arrangement og aktiviteter. Se om du finner noe du kan bli med på her på vår kurskalender. 

Her er Facebook-sidene våre:

Vi vil gjerne ha deg med i lokallaget :)

Vil du være med å bidra til at vi har samlinger og arrangement av ulike slag ved ditt universitet? Da kan du smykke deg med den fine tittelen studentambassadør! Kanskje har du lyst til være med på å påvirke Naturviternes arbeid gjennom landsmøtet og på ditt studiested? Les mer om det her.

Bli med å arrangere morsomme og faglige aktiviteter. Her er det åpent for alt fra drinkkurs og kurs i vin- eller ølsmaking til faglige foredrag. Bare fantasien (og en viss porsjon etikk) setter grenser. 

Det er nyttig og hyggelig å bli så mange medlemmer som mulig så vi oppfordrer til å være med på infostands. 

Dette er også noe du kan få med deg på din CV at du har vært aktivt med i et studentlag. Svært nyttig når du skal begynne å søke jobb. 

Har du lyst til å vite mer om hva som skjer der du er, eller bli aktiv i Naturviterstudentene? Se siden for ditt lokallag:

 

Les mer om følgende emner:

Fant du det du lette etter?