Bli med i Naturviterne

Bli med i Naturviterne

Bli med i fagforeningen med hjerte for bærekraft som gir deg et hav av fordeler og støtter deg gjennom studietiden.

Lønnsomt

Det lønner seg å bli medlem i Naturviterne. Det koster ikke mer enn 290 kr for hele studieperioden og når du melder deg inn får du en bærekraftig og funksjonell termosflaske og ulykkesforsikring inkludert i medlemskapet! Dette er bare begynnelsen. Som studentmedlem har du et hav av medlemsfordeler.

Du får vært med på kurs og arrangementer

Du får være med på alle våre kurs og arrangementer, og sammen med studentambassadørene våre sørger vi alltid for at det er noe lærerikt eller gøy du kan være med på. Vinkurs, jobbsøkerkurs, flaggermusvandring, pepperkakepynting og kræsjkurs i fag er bare noen eksempler på hva som skjer på universitetene.  

Vær trygg med studentforsikring og gratis PC/Mac-forsikring

Sammen med de andre fagforeningene i Akademikerne har vi forhandlet frem fantastiske vilkår innenfor bank og forsikring. Forsikringene som anbefales til studenter er reise-, innbo- og ulykkesforsikring. Alt dette får du i studentforsikringen fra Storebrand til 99 kr i måneden. Er du fylt 20 år må du ha din egen reiseforsikring og hvis du har endret folkeregistrert adresse dekkes du ikke lenger av dine foreldres innboforsikring.

I Danske Bank er du garantert bankens laveste rente på huslån og så lenge du har en bankavtale gjennom oss får du PC/Mac forsikring som dekker uhell og tyveri på inntil 5 år gamle maskiner.

Få hjelp med jobbsøking og karriereveiledning

Vi hjelper deg også med jobbsøkingen og kjenner arbeidsmarkedet for naturvitere. Det betyr at du kan sende oss CV og jobbsøknad sammen med stillingsutlysning og få en personlig tilbakemelding, trene på jobbintervju, få gjennomgått arbeidskontrakt, sjekket om lønnstilbudet er godt nok og få karriereveiledning. Du har også anledning til å ta en personlighetstest som gir deg innsikt om deg selv og nyttige verktøy i jobbsøkerprosessen og videre karriere.  

Spar penger med våre rabattavtaler

Du kan spare penger på kart-, sports- og friluftsutstyr, mobil og hotellovernattinger med mer. Du får bl.a. 20% rabatt på fjellsport.no.

Blir en del av fagforeningen med hjerte for bærekraft

Du blir en del av fagforeningen med hjerte for bærekraft. Det er grunnleggende for vår daglige drift, vår samfunnspolitiske plattform, vår tro på grønne tariffavtaler og at naturvitenskapelig kompetanse og naturvitere er sentrale i et #grønttaktskifte for en bedre fremtid. Dette viser seg for eksempel i vår støtte til folkeaksjonen for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Hvor vi er den eneste fagforeningen blant Akademikerne som er støttespiller. Framtiden er grønn og vi trenger flere naturvitere!

Støtte til feltkurs og datainnsamling

Skal du ha fag hvor du må dekke deler av kostnaden selv, eller kanskje du skal samle inn data til masteren? Da kan du søke om støtte fra Naturviternes legat. Det gis støtte til kortere etterutdanning, kurs, studiereiser og utferder.

Få hjelp hvis du havner i en juridisk konflikt

Havner du i en konflikt på jobben eller med utleier kan du få gratis juridisk rådgivning og bistand. Vi hjelper deg i alle arbeidslivsspørsmål og du får den første timen gratis i privatsaker.  

Fant du det du lette etter?