Til innhold
4
  • Arkiv
    • Naturviteren - magasin
      • Naturviteren - mars 2020
  • Forsiden
  • Tillitsvalgt
  • Student
  • #grønttaktskifte
  • English
  • Kontakt oss
  • Min side

Den komplekse viten om bærekraftig mat

Av Torbjørn Hundere, 25.03.2020

Det er ikke så vanskelig å kutte CO2-utslipp ved å heller legge ferien til Norge enn å fly til Sør-Europa, men det samme gjelder ikke for kaloriene vi mennesker må ha i oss for å leve. Mat er et primærbehov. Hvordan ser mulighetene ut for å produsere bærekraftig mat?

  • Skriv ut
  • Tips en venn
Del på:
  • Del på Facebook
  • Del på LinkedIn
  • Del på Twitter
Laster kommentarfelt ..
  • Akademikerne
  • Medlemsfordeler til Naturviternes medlemmer, banktjenester fra Danske Bank og forsikring fra Storebrand
  • Gå til Facebook
  • Gå til Youtube
  • Gå til Twitter
  • Gå til LinkedIn
logo
Keysers gate 5
0165 Oslo
+47 22 03 34 00
post@naturviterne.no
  • Medlemskap
  • Lønn
  • Rådgivning
  • Karriere
  • Om oss
  • Forsiden
  • Tillitsvalgt
  • Student
  • #grønttaktskifte
  • English
  • Kontakt oss
  • Min side
  • Presse
  • Arkiv
  • Kurs og arrangementer
  • Blogg
  • Nyhetsbrev
  • Naturviteren - magasin
Personvernerklæring og informasjonskapsler på nettsiden
Design og utvikling: CoreTrek AS | CMS: CorePublish