Karriererådgiver og studentansvarlig i Naturviterne

Klar for å ta farvel med studielivet?

Vår kursserie og karriererådgivere støtter deg på veien. Vi er her for deg og hjelper deg i overgangen til arbeidslivet og videre i din karriere.

Kursserie: Fra student til arbeidstaker

Naturviterne ønsker å gi deg de verktøyene du trenger for å få en god overgang fra studieliv til arbeidsliv. Vi har derfor utviklet en serie med kurs som er skreddersydd for deg som snart er ferdig med studiene dine og skal søke din første fulltidsjobb. Du kan melde deg på de kursene som er relevante for deg, enten det er ett kurs eller alle tre.  

Del 1: Hva kan du? Hva vil du?

I denne workshopen vil du få praktiske oppgaver der du skal sette ord på kompetansen din. Din kompetanse består av flere deler: Utdannelse, erfaringer, personlige egenskaper og motivasjon. Vi snakker også om hvordan du mentalt kan forberede deg på overgangen fra studier til arbeidsliv. 

Del 2: Hvordan få jobben?

Vil du ha de beste tipsene for hvordan du skal lande din første fulltidsjobb? Da er dette kurset noe for deg! Her vil du få tips til hvordan du kan oppdage jobbmulighetene dine, hvordan skrive en CV og søknad som gjør at du skiller deg ut i bunken og hvordan du skal forberede deg til jobbintervjuet.  

Del 3: Hvordan få en god start på arbeidslivet?

Hverdagen i en fulltidsjobb er ganske annerledes enn hverdagen som student. I dette kurset får du gode tips på do's and don't's når det gjelder å være ny på arbeidsplassen. Du vil også få tips fra tidligere studenter hva de skulle ønske at de visste da de var ny i jobben.  

Få hjelp med jobbsøkerprosessen fra A-Å

I tillegg til kurs kan du også få individuell rådgivning med hele jobbsøkerprosessen.

Slik støtter vi deg som ung i arbeidslivet

Det er mye nytt som skjer de første årene i arbeidslivet. Da er det godt å ha en fagforening i ryggen som støtter deg når du trenger det. Vi er din trygghet og forsikring i arbeidslivet.

Fant du det du lette etter?